Noin viikon uutiset saa kaivattua jatkoa – tässä ovat uudet naamat Noin viikon studiossa

Eeva Vekki ja Anders Helenius ottavat Jukka Lindströmin manttelin kannettavakseen. Jukka Lintinen/Yle Kuvapalvelu

Toni Tervo

Huippusuosioon noussut ajankohtaissatiiri Noin viikon uutiset saa jatkoa uudessa muodossa.

Jo aiemmin kerrottiin, että ohjelmaa aiemmin vahvasti henkilöinyt juontaja Jukka Lindström jättää pestinsä edelliskauden jälkeen. Tuolloin ei vielä tiedetty jatkuuko ohjelma lainkaan.

Yle tiedottaa kuitenkin, että uusi Noin viikon studio jatkaa siitä mihin uutiset jäivät. Noin viikon studiossa koomikot Eeva Vekki ja Anders Helenius käyvät läpi viikon merkittävimmät uutiset ja ajankohtaiset aiheet.

–Toivon että pystymme yllättämään katsojat samalla tavalla kuin hallituksemme pystyy yllättämään meidät kerta toisensa perään", Anders Helenius sanoo.

Ohjelman käsikirjoittajina ovat Yasir Gaily, Jenni Poranen, Tomi Haustola, Janne Zareff ja Janne Lankoski

–Olen todella innoissani siitä, että saan tehdä näin hienon porukan kanssa töitä. Ja Anders on myös ihan jees, Eeva Vekki kommentoi.

Noin viikon studiolla on isot saappaa täytettävänään, sillä Noin Viikon Uutiset voitti muun muassa kaksi Kultaista Venla -palkintoa. Mukana on kuitenkin paljon entisiä työryhmän jäseniä ja tuottaja Juha Lahti on iloinen teräväsanaisen joukon paluusta.

–Meillä on koossa Noin viikon uutisia menestyksekkäästi tuottanut tiimi. Tämän porukan takia voin sanoa: Vuoden kovin ajankohtaissatiiri aloittaa huhtikuussa.

Kevään 2018 aikana nähdään yhdeksän Noin viikon studio -jaksoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.