Soturikissojen fanit pääsevät tekemään videotervehdystä kirjasarjan kirjoittajille

Soturikissojen ystäville ja kirjasarjasta kiinnostuneille järjestettävässä tapahtumassa Tikkurilan kirjastossa voi halutessaan osallistua kirjasarjaa tekeville koottavaan videotervehdykseen. Lapsilla tulee olla videointiin vanhempien lupa. -

toimitus

Tikkurilan kirjastossa fanitetaan talviloman tapahtumana suuren suosion saaneita Soturikissat-kirjoja. Perjantaina 23. helmikuuta kello 13 alkavassa tapahtumassa pääsee tekemään yhteistä videotervehdystä kirjoittajille. Videoon otetaan mukaan taidetta sekä kirjallisia ja suullisia tervehdyksiä.

Lisäksi ohjelmaan sisältyy tietovisa, roolipelejä ja osin ulkona tapahtuva Soturikissat-suunnistus, jossa käytetään älypuhelimia.

Mukaan voi lähteä koko ajaksi tai vain osaksi aikaa. Videolla esiintymiseen tulee olla huoltajan allekirjoittama lupa. Lupalapun tarkoitusta varten saa sähköpostitse, kun ilmoittautuu tapahtumaan.

Kello 13.30–14.30 paikan päällä tavataan myös sarjan pitkäaikainen suomentaja Nana Sironen Tähän mennessä on ilmestynyt 27 Soturikissat-kirjojen suomennosta.

Kello 16.30 asti kestävä tilaisuus sopii myös niille, jotka eivät ole vielä Soturikissat-kirjoja lukeneet, mutta ovat kiinnostuneita tutustumaan niihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. "Palautusmylly" hotkaisee pussillisen pulloja ja tölkkejä sormia tahraamatta – Tammiston Citymarketin kauppias: "Miksi tätä ei ole keksitty aiemmin?"
 2. Lupapäällikkö: Tiivistäminen on alueiden uudistamista – "Pitäisikö tiivistämisen sijaan rakentaa kaatamalla metsää?"
 3. Pientalon tontille rakennetaan kolme kerrostaloa Hiekkaharjussa – "Tienoon tarina on vasta alussa"
 4. Filmipuisto-nimi muistuttaa Veromiehen teollisesta menneisyydestä – Flamingon viereen voi tulla asuntoja jopa 1 200 asukaalle
 5. Mielipide: Vesijuoksijoiden ryhmäytyminen on herättänyt närkästystä – iäkkäille ihmiskontaktit ovat yhtä elintärkeitä kuin happi
 6. Oma raha: Juha Hyötyläinen, 54, on kerännyt arvokkaan 38 000 rahan kokoelman – Suomen sisällissodan aikaiset tilapäisrahat ovat hänen ylpeydenaiheensa: "Niissä olen varmaan suurin mahdollinen asiantuntija"
 7. Tikkurilan aseman lähelle avataan uusi joogastudio
 8. Triathlon-kisa aiheuttaa muutoksia liikenteelle Kuusijärven alueella – Ensi viikonlopun kisaan ilmoittautunut yli tuhat osallistujaa
 9. Näytteiden määrän kasvu yllätti Husin – lisää väkeä rekrytoidaan kymmenen hengen viikkovauhtia
 10. Messukeskus tarjoaa kaikille messuvieraille ilmaiset maskit
 11. Lapset pelästyivät heitä luvatta kuvannutta miestä Rekolassa – väitti kuvaavansa Vantaan Sanomiin
 12. Mielipide: Roskaaminen ja julkisella paikalla pissaaminen eivät kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan – monissa maissa huonoa käytöstä suitsitaan sakoin
 13. Etätyö jopa paransi työhyvinvointia koronakeväänä – työn imu kasvoi etenkin pienten lasten vanhemmilla
 14. Holtittomasti kaahannut huumekuski törmäili pakettiautolla kymmeniin autoihin Kehä I:llä
 15. Hänninen 12.8.

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.