Vantaa suunnittelee terveysasemien iltavastaanottoja

TERVEYSPALVELUT Kehittäjäryhmään haetaan eri ikäisiä asukkaita.

Vantaa alkaa suunnitella terveysasemien iltavastaanottoaikoja yhdessä asukkaista muodostettavan kehittäjäryhmän kanssa. Armi Suojanen/Arkisto

toimitus

Tulevaisuudessa Vantaan terveysasemille pääsee myös iltavastaanotolle. Sellaista monet, varsinkin työssäkäyvät, toivovat.

Kaupunki ei suunnittelee uudistusta yksin, vaan etsii vantaalaisia mukaan kehittämistyöhön. Sitä varten muodostetaan noin 20 hengen kehittäjäryhmä, johon voi hakea jäseneksi 6. maaliskuuta mennessä.

Terveyspalveluiden kehittäjäryhmä osallistuu iltavastaanoton ja puhelinpalveluiden kehittämiseen kahdessa tapaamisessa 19. ja 26. maaliskuuta. Tapaamiset järjestetään Tikkurilassa ja ryhmään valitut saavat lyhyen perehdytyksen.

– Haluamme saada asukkaat mukaan kehittämiseen ja keskustelemaan tarkemmin heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Toivomme mukaan erilaisia osallistujia, jotta saisimme hyvän kuvan siitä, mitä he pitävät tärkeänä, ja mihin suuntaan lähdemme palveluita kehittämään, toteaa terveyspalvelupäällikkö Pertti Sopanen

Kehittäjäryhmän jäseneksi haetaan nettilomakkeella tai soittamalla numeroon 043 8257 436 tiistaihin 6. maaliskuuta mennessä.

Valinnasta ilmoitetaan jokaiselle henkilökohtaisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.