Helsinki-Vantaa kärsii lumimyräkästä – Nämä lennot on nyt peruttu

Miltei päivälleen vuosi sitten Berliinistä Helsinkiin matkalla olleessa lentokoneessa syttyi tulipalo, joka aiheutui tietokoneen akusta. Kuvituskuva. Armi Suojanen / Arkisto

Jari Pietiläinen

Helsinki-Vantaan lentoasema on joutunut tänään melkoisen lumimyräkän uhriksi: muutama pakkasaste ja runsas lumentulo on aiheuttanut sen, että näkyvyys on laskenut olemattomiin ja lähteviä lentoja on jouduttu perumaan.

Puolilta päivin peruttuja lentoja oli kymmenkunta. Kello 14.00 aikoihin peruttuja lähteviä lentoja olivat nämä:

15.30 Brysseliin 15.55 Jyväskylään 16.00 Tampereelle 16.15 Turkuun

Illan mittaan peruttuja lentoja saattaa tulla lisää. Myöhässä olevia lentoja ovat muun muassa Kajaaniin, Rovaniemelle ja Riikaan suuntaavat lennot.

Finavian mukaan lähtevissä ja saapuvissa lennoissa on koko keskiviikkopäivän viivästyksiä. Lentoasema toimii normaalisti, mutta lentoliikennettä joudutaan rajoittamaan huonon sään vuoksi.

Finavian kunnossapito tekee kaikkensa, jotta käytössä oleva kiitotiet saadaan pidettyä auki ja että lennot pääsevät lähtemään ja saapumaan Helsinki-Vantaalle.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut