Turvakodeille kerätään yöpaitoja, pyjamia, villasukkia ja rintaliivejä

Marraskuinen hyväntekeväisyyskampanja auttaa Vantaan, Tampereen ja Joensuun turvakoteja.

Turvakoteihin hakeutuville kerätään puhtaita, hyväkuntoisia ja uusia tai lähes uusia naisten ja lasten yö- ja oloasuja sekä pyjamia, rintaliivejä, aikuisten villasukkia ja käyttämättömiä sukkia.

Yö- ja oloasuja, sukkia sekä muita tuotteita tarvitaan, koska turvakotiin saatetaan joutua lähtemään äkkiä ja ennalta arvaamatta. On mahdollista, että mukaan ei ehdi ottaa edes henkilökohtaisia tavaroita tai vaatteita. Siksi turvakodeilla on tarvetta vaateavusta.

Vantaan turvakoti sijaitsee Havukoskella. Se tarjoaa suojaa naisille ja miehille, jos kotona on turvatonta väkivallan, uhkailun tai pelon takia. Turvakotiin voi tulla yksin tai lasten kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa, asuinkunnasta riippumatta.

Kampanja kestää 25. marraskuuta asti ja sen järjestää kotimainen alusvaatemerkki Patricia. Lahjoitustavarat viedään Patrician myymälöihin, josta saa kiitokseksi alennuskupongin. Ainoastaan Espoon Ison Omenan myymälä ei ole mukana keräyksessä.

Patricia toimittaa lahjoitukset turvakoteihin joulukuun alussa.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut