Koululaisten lounasjakelusta saa jatkossa myös kasvisruokaa – näissä tapauksissa lounaspaketin noutajan pitää ilmoittautua etukäteen

Vantaan kaupungin lounasjakelun käytännöt muuttuvat torstaista 23. huhtikuuta alkaen.

Kuten Vantaan Sanomat viime viikolla kertoi, jatkossa lounaspakettien hakemiseen tulee ottaa Kela-kortti mukaan. Huoltajien tulee näyttää lapsen Kela-kortti paikan päällä.

Jatkossa kaupunki pystyy huomioimaan lounasjakelussa tiettyjä erityisruokavalioita. Paikan päällä jaetaan myös lounaspakettia, jossa on gluteiinitonta ja maidotonta kasvisruokaa.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että erityisruokavaliopaketin noutajia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Vantaan kaupunki on lähettänyt tästä ohjeet Wilmassa tai sähköpostitse.

Kaikki erityisruokavalioita ei ole mahdollista toteuttaa.

Lounaspaketit on tarkoitettu etäopetuksessa oleville esikoululaisille ja peruskoululaisille. Lounaskasseja jaetaan Sotungin lukiossa ja peruskoulussa, Tikkurilan lukiossa, Lumon lukiossa, Varian Talvikkitien toimipisteessä, Varian Rälssitien toimipisteessä, Vaskivuoren lukiossa, Länsimäen koulussa, Aurinkokiven palvelukeskuksessa ja Pähkinärinteen koulussa. 

Lounaspaketteja jaetaan tiistaisin ja torstaisin kello 15–17.30. Vappuaattona 30. huhtikuuta ei jaeta ruokaa.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut