Huippumuusikot tempaisevat Vantaalla – ikivihreitä sisältävä etäkonsertti striimataan vanhusten iloksi

Laulaja-juontaja Mikael Konttinen laulaa huippumuusikoista koostetun kokoonpanon solistina. Lauri Laukkanen

Huippumuusikot piristävät vantaalaisia vanhuksia ja vammaisia torstaina, kun kulttuuritehdas Vernissasta striimataan konsertti Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden asumisyksiköiden asukkaille.

Ikivihreitä soittaa ja yhteislauluja tahdittaa ensemble, johon kuuluvat laulaja Mikael Konttinen, pianisti Lenni-Kalle Taipale, kitaristi Marzi Nyman, soitintaitaja Osmo Ikonen sekä lyömäsoittaja Joonas Kaikko.

Konsertti nähdään suorana lähetyksenä Vantaa-kanavalla, osoitteessa www.vantaakanava.fi torstaina 23. huhtikuuta kello 13–14 ja sitä voivat katsoa kaikki muutkin kiinnostuneet.

Vantaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että suoran lähetyksen aikana vanhus- ja vammaispalvelujen kuulijat ja katsojat voivat myös lähettää WhatsApp-sovelluksella tervehdyksiä toisilleen sekä kappaletoiveita yhtyeelle.

Konsertin järjestävät Vantaan Viihdeorkesteri sekä Vantaan kaupungin Kulttuuri- ja Vanhus- ja vammaispalvelut -palvelualueet.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut