Huippumuusikot tempaisevat Vantaalla – ikivihreitä sisältävä etäkonsertti striimataan vanhusten iloksi

Laulaja-juontaja Mikael Konttinen laulaa huippumuusikoista koostetun kokoonpanon solistina. Lauri Laukkanen

Huippumuusikot piristävät vantaalaisia vanhuksia ja vammaisia torstaina, kun kulttuuritehdas Vernissasta striimataan konsertti Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden asumisyksiköiden asukkaille.

Ikivihreitä soittaa ja yhteislauluja tahdittaa ensemble, johon kuuluvat laulaja Mikael Konttinen, pianisti Lenni-Kalle Taipale, kitaristi Marzi Nyman, soitintaitaja Osmo Ikonen sekä lyömäsoittaja Joonas Kaikko.

Konsertti nähdään suorana lähetyksenä Vantaa-kanavalla, osoitteessa www.vantaakanava.fi torstaina 23. huhtikuuta kello 13–14 ja sitä voivat katsoa kaikki muutkin kiinnostuneet.

Vantaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että suoran lähetyksen aikana vanhus- ja vammaispalvelujen kuulijat ja katsojat voivat myös lähettää WhatsApp-sovelluksella tervehdyksiä toisilleen sekä kappaletoiveita yhtyeelle.

Konsertin järjestävät Vantaan Viihdeorkesteri sekä Vantaan kaupungin Kulttuuri- ja Vanhus- ja vammaispalvelut -palvelualueet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut