Espanjalainen Manterol Casa avaa pop up -kaupan Jumboon

Espanjalaisen kodintekstiilketjun pop up -myymälää sisustetaan kiivaasti, että kaikki on valmista torstain avajaisiin. Armi Suojanen

Armi Suojanen

Espanjalainen kodintekstiileihin erikoistunut Manterol Casa avasi ensimmäisen Suomen-sisustusmyymälänsä Turkuun syyskuussa. Hiljattain aukesivat myymälät myös Helsingin Kamppiin sekä Ouluun ja lisää on tulossa.

Lisäksi ketjun pop up -myymälöitä nousee kuin sieniä sateella eri puolille maata. Torstaina 19. lokakuuta ketju avaa tilapäismyymälän Jumbon kauppakeskuksessa Vantaalla. Myymälä valloittaa Anttilan entiset tilat tammikuun lopulle saakka.

Jumbossa on parhaillaan kaksi muutakin uutta tilapäismyymälää. Entisissä Seppälän tiloissa avasi syyskuun lopulla Spirit Store & Click, joka myy vaatteita, kenkiä ja asusteita tammikuun puoliväliin asti.

Jumbon kolmas pop up -liike on Maria Drockila -kynttiläpajan joulumyymälä. Se aukesi lokakuun alussa ja toimii tammikuun puoliväliin saakka. Myymälä tuli River-vaatekaupan paikalle. – On myös mahdollista, että joku tai jotkut sopimuksista jatkuvat tuon jälkeen, mutta asiasta ei ole vielä tehty päätöksiä, sanoo kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut