Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Martinlaakson hulppean miljoonahuvilan isäntä muutti Espanjaan – "Sinkkuna mennään"

Yrittäjä Henry Aflecht omistaa edelleen tuhannen neliön Villa Grande -luksustalon Martinlaaksossa, mutta on muuttanut Espanjaan. Hän on asunut Aurinkorannikolla toukokuusta lähtien.

–Lämpö veti näille kulmille eikä ole päivääkään kaduttanut. Maisemat ovat upeat ja on ilo astua ovesta ulos, kun aina on helle.

–Ostin myös auton ja skootterin, joten elämä rullaa täällä nyt oikein mukavasti. Tämä kämppä on poissa turistiruuhkista, joten omaa rauhaa saa mukavasti, Aflecht jatkaa.

Löysin vihdoin penthousen Calahondan huipulta."

Hän etsi sopivaa asuntoa neljä vuotta.

–Löysin vihdoin penthousen (kattohuoneiston) Calahondan huipulta.

Siitä huolimatta Aflecht ei ole täysin tyytyväinen.

– Haen nyt isompaa villaa, joka täyttäisi kaikki tarpeet. Tämä nykyinen on lähinnä ensiasuntoni täällä.

Uudessa asuinpaikassa hän on aloittanut Luottomies.es-nimisen palveluyrityksen lähinnä suomalaisille, jotka suunnittelevat asunnon ostamista Espanjasta.

– Asuntobisnes on täällä todella hämärää, joten yksi puolueeton silmä- ja korvapari pystyvät auttamaan todella paljon, jos Suomesta käsin etsii asuntoa, Aflecht selittää.

Espanjaan muutosta huolimatta Aflecht tekee töitä myös Suomessa. Hän tulee Suomeen seuraavan kerran syksyllä, kun Miss Suomi -kiertue alkaa. Villa Grande on missikandidaattien tukikohta kiertueen väliaikoina.

Villan isäntä on missien mukana kiertueelle, koska hän tekeesiitä kaikki suorat lähetykset Facebookiin. Vuoden 2017 Miss Suomi valitaan syksyllä.

Aflecht, 44, kertoi pari vuotta sitten katuvansa, ettei perustanut perhettä nuorena, vaan teki töitä hullun lailla. Hän toivoi löytävänsä kumppanin rinnalleen. Parisuhdeasiassa ei kuitenkaan ole tapahtunut muutosta.

–Ihan sinkkuna tässä mennään, mutta jotain pientä tunnustelua on ilmoilla...

Aflecht haluaisi löytää kumppanin, jolle sopii asuminen kahdessa maassa.

–Ainakin jossain vaiheessa, jos ei nyt heti.

Lue myös: Martinlaakson miljoonahuvila on tuttu tv:stä