Maistelussa vastuullista ruokaa

Ensi lauantaina Dixin kävijöillä on mahdollisuus helliä makunystyröitään, kun La Pasteria Italiana, Kahvi Charlotta ja pientuottajat tarjoavat vastuullisen ruoan ja kahvin maistiaisia.

Maistatustilaisuus on jatkoa vastuullisen ruoan työpajalle, jonka Ilmastokatu-hanke järjesti Tikkurilan ravintoloille ja kahviloille maaliskuussa 2017. Sustainable Meal -työpajassa ravintolat pääsivät maistelemaan ja kehittämään vastuullisia aterioita ja saivat kattavan tietopaketin ruoan vastuullisuudesta.

Ravintoloille annettiin myös mahdollisuus selvittää miten vastuullisen annoksen voi helposti muokata nykyisen ruokalistan pohjalta. Sustainable Meal -tarralla merkittyjä vastuullisia annoksia voi bongata lähitulevaisuudessa La Pasteria Italianan ruokalistalta.

Nyt myös asukkailla on tilaisuus tutustua vastuulliseen ruokaan.

Vastuullisia makupaloja ja tiedostavia ravintoloita Tikkurilassa! 29.4. kello 13–15 Kauppakeskus Dixissä (Ratatie 11, 3 krs.). Järjestäjinä Vantaan Ilmastokatu ja Sustainable Meal. Tilaisuus on osa Dixin laajennusosan avajaisten ohjelmaa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut