Viisi ääntä ratkaisi Vantaan paras lounaspaikka -kisan

Vantaalla on kymmenittäin hyviä lounaspaikkoja. Äänestäjien mielestä Käpykolo (Malmi Catering) on yksi kaikkein parhaista. Marketta Karjalainen

Marketta Karjalainen

"Useissa Vantaan osissa on vaikea löytää yhtään kelvollista lounaspaikkaa", valitti eräs Vantaan paras lounaspaikka -kisan vastaajista. Paikoitellen lounaspaikkoja on hyvinkin tiheässä, mutta kiivain kisa äänistä käytiin kahden kaukana toisistaan sijaitsevan lounaspaikan kesken. Kaivokselan Smile Catering (Lounas Bistro) ohitti viimeisenä äänestyspäivänä tikkurilalaisen Käpykolon (Malmi Catering). Vaikka kisassa annettiin lähes 1 400 ääntä, voitto ratkesi vain 5 äänellä.

Kumpikin sai kehuja erittäin hyvästä, itsetehdystä ruoasta, siisteistä tiloista ja ystävällisestä henkilökunnasta. Plussaa toi myös se, ettei kumpikaan kuulu mihinkään ketjuun.

"Eiväthän eri Amicat ja Sodexot voi kilpailla keskenään. Kun niihin ruoka tulee jostain keskuskeittiöstä", totesi yksi vastaaja.

Ihana ja ystävällinen palvelu ja henkilökunta."

Tässä perusteluja, miksi äänestäjät valitsivat Smile Cateringin (Vetotie 3):

Hyvää perusruokaa. Erittäin hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Ihana ja ystävällinen palvelu ja henkilökunta. Runsas ja monipuolinen lounas, ihana tuore leipä. Älyttömän hyvä ruoka ja rajoittamattomat annokset! Ei "konseptituotettua" ruokaa vaan omassa keittiössä valmistettua maistuvaa kotiruokaa. Erinomainen asiakaspalvelu! Hyvä monipuolinen valikoima, hinta ok. Tarjoaa monipuolisia lounaita ja todella ystävällistä palvelua. Salaattipöytä on runsas, lämpimissä ruoissa on vaihtelua ja jälkiruokapöydästä löytyy usein hienoja makuelämyksiä. Ravintolassa on myös melko usein tarjolla jokin erikoisuus, kuten vaikkapa intialaista ruokaa tai turkkilaistyylistä ruokaa. Ravintolassa on mukava tunnelma ja henkilökunta on erittäin mukavaa. Monipuolinen ja herkullinen buffet ja ystävällinen sekä palvelualtis henkilökunta. Uskomattoman hyvää itsetehtyä välillä kotiruokaa ja välillä hyvinkin erikoista ja menu on erittäin kattava sekä henkilökunta on mahtavaa! Suosittelisin kenelle vain. Hyvää ruokaa, laaja valikoima. Monasti mausteiden käyttötapa yllättää positiivisesti kun ensimmäisen suupalan saa suuhunsa. Asiakasystävällinen paikka, rento mutta rauhallinen ilmapiiri. Hymyn arvoinen 10+! Erinomainen ruoka, viihtyisä, hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ja puhtaat astiat ja muutenkin siisti. Kohtuuhintainen.

Paikka on erinomainen itävantaalaiselle Tiksissä asioimassa käydessä."

Toiseksi tullutta Käpykoloa /(Malmi Catering Vernissakatu 4) luonnehdittiin näin:

Paikka on erinomainen itävantaalaiselle Tiksissä asioimassa käydessä. Monipuoliset ruokavaihtoehdot (esim. nyhtökaura, härkis). Aina maukasta. Ystävällisen myönteinen ja lämminhenkinen palvelu. Hyvä ja monipuolinen ruoka. Eri vaihtoehtoja tarjolla. Ystävällinen palvelu. Herkulliset, terveelliset ja monipuoliset ruoat, jälkiruoat sekä salaatit. Erinomaiset itsetehdyt leivät. Hyvin ystävällinen asiakaspalvelu. Todellinen Helmi lounaspaikkojen joukossa. Ruoka on ollut tasaisen erinomaista omalla 3,5 vuoden kokemuksella. Ruoka on välillä gourmet-tasoista, eikä yksikään ruokala ole päässyt lähellekään. Hinta on myös kohtuullinen. Henkilöstö on ystävällistä ja ammattiylpeys on ihailtavaa. Ehdoton timantti, jatkakaa samaan malliin! Loistavaa kotiruokaa perheyrittäjiltä. Useampi pääruokavaihtoehto, monipuolinen salaattipöytä, itsetehdyt maukkaat (usein jopa uunilämpimät!) leivät. Tietenkin myös keitto. Kaikki paremman makuista kuin missään - toisinaan myös kivoja erikoisuuksia! Ystävällinen palvelu. Perheyritys. Hyvää ja terveellistä perusruokaa hyvistä raaka-aineista. Paljon itse tehtyä, ei eineksiä. Päivästä toiseen kolme herkullista vaihtoehtoa, ml. kasvisruoka ja kunnollinen salaattipöytä. Lisäksi omat ihanat leivät. Ja ennen kaikkea ystävällinen ja iloinen palvelu! Bonuksena lisäksi ollut mahdollisuus ostaa päivän ylijäämää kotiin vietäväksi. Ruokalista on monipuolinen vuodenajat huomioiva.Salaattipöytä hyvä ja runsas; tuoreet ainekset. Ruoka on maistuvaa ja monipuolista. Myös kasvisruokaa syövät huomioidaan. Lounaspaikkana Käpykolo on pettämätön. Ravintolatasoista kotiruokaa. Uskaltavat käyttää mausteita. Vaihtoehtoja on useampi joka päivä ja salaattipöydässä aina fressiä. Leipäpöytä täynnä tuoreita leipiä. Henkilökunta super. Käpykolon ruoka on kotoisampaa kuin kotoinen kotiruoka. Maku ja laatu käsi kädessä yhdistettynä ystävälliseen palveluun takaavat joka arkipäivälle hetken hemmottelua ja nirvanaa.

Kolmanneksi kiri myyrmäkeläinen Sapusca. Tässä perusteluja:

Sapusca (Jönsaksentie 4) Monipuolinen, tasokas menu. Maistuvaa, vaihteleva lista, siisti rauhallinen tarjoilupiste ja ruokasali. Herkullisia lisukkeita. Värikkäitä terveellisiä salaatteja. Henkilökunta huomaavaista. Kaikki toimii rauhallisen huomaamattomasti. Niin hyviä päivän ruokia, että pitää itsellä olla tosi hyvä kontrolli, ettei syö itseään " punkiksi"... alkusalaatti, muutama vaihtoehto lämpimäksi ateriaksi ja jälkiruoka kahveineen/ teenein saa usein tuntumaan olon hieman jouluähkyiseksi. Mutta oma valinta. Suu ja vatsa vaatii näitä herkkuja lisää lisää. Naminami. Ruoka on monipuolista ja se on hyvää. Sieltä ei poistu koskaan nälkäisenä ja mieli on hyvä. Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Täällä ruuassa on makuakin! Eikä todellakaan mitään eineksiä. Omistaja erittäin ystävällinen; joskus tuntuu, että hänellä on silmät selässäkin. Sopivan edullinen, hyvää "kotiruokaa". Aivan loistava ruoka. Joka päivä 3 pääruokaa ja lisukkeet, keitto, runsas salaattipöytä, itse leivottu tuore leipä ja jälkiruoka. Mukava henkilökunta. Cafe Sapusca on monipuolinen ja maukas työpaikkaruokala,jossa käyvät niin työläiset, kuin eläkeläiset.Tarjolla päivittäin 4-5 ruokalajia+ jälkiruoka+ kahvi. + salaattipöytä ja eri leipälajeja. Todella maukasta ruokaa. Salaattipöydän tarjouksia voisi hiukanvaihdella useammin. antaisin arvioksi 91/2. Palvelu on ystävällistä ja sitä saa. Herkullista kotiruokaa. Liha, kala ja kasvisvaihtoehdot. Kahvi kyllä voisi olla parempaa. (Tärkeä asia suomalaisille).

Monipuolinen, tasokas menu."

Näin äänestäjät kommentoivat sijoille 4–10 sijoittuneita lounaspaikkoja:

Robson´s (Tammiston kauppatie 13) Monipuolinen ja runsas. Hyvä hinta-laatusuhde! Helsingistäkin kannattaa ajaa tänne syömään. Perheruokapaikkana myöskin hyvä. Ihanat ruoat. Monipuolinen ja täyttävä lounas kohtuuhintaan. Ikinä en ole joutunut pettymään.

Oivadeli (Tammiston kauppatie 5) Hyvää perusruokaa. Hyvää ruokaa hyvällä hinnalla! Hyvää kotiruokaa, Oivadeli voisi laajentaa muuallekin kun tuntuu ettei kotiruokaa oikein löydy mistään ravintoloista. Aina löytyy jotain hyvää vaikkakin usein kaikki on hyvää. Erinomaista lounasruokaa, ystävällinen asiakkaat huomioonottava palvelu. Maukasta kotiruokaa. Parhaat ruoat ja fresheimmät raaka-aineet. Ihan paras henkilökunta, aina niin iloinen palvelu ja rento ilmapiiri. Ravintolassa ei samanlaista kiireen tuntua kuin muissa isoissa paikoissa vaan oikeasti pystyy rentoutumaan työpäivän aikana hetkeksi. Ruoka on joka kerta hyvänlaatuista ja tasokasta kotiruokaa, salaattipöytä aina korea ja maukas, puhumattakaan pääruuista.

Auralounas (Tammiston kauppatie 22) Erittäin monipuolinen, runsas seisova pöytä. Ruoka on maistuvaa ja tehty sillä ajatuksella, että kävijät tulisivat uudestaan. Kuten monet myös tekevät. Hinta/laatu pääkaupunkiseudun paras. Hyvä ja monipuolinen ruoka. Mielyttävä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä palvelu, edullinen, henkilökunta mahtavaa. Laatu ja valikoima huippuluokkaa. Erittäin monipuolinen ruokalista ja erittäin hyvä henkilöstö. Siisti ja rauhallinen paikka. Hinta ja laatusuhde on täyden kympin arvoinen. Monipuolinen valikoima hyvää ruokaa. Sujuva linja puffetissa. Täällä on valinnanvaraa riittämiin, ja laatuunkin on selvästi panostettu. En voi väittää käyneeni läpi kaikkia listan ravintoloita, mutta käymistäni Auralounas on ollut lähes ylivoimainen. Laadukas buffetlounas jo vuosien ajan, suurimmaksi osaksi ravintolassa itse tehtyä ruokaa. Torstaisin tarjolla, hernerokan lisäksi, paikan päällä paistettuja lämpimiä, repeilevän herkullisia lettuja. Paikassa on sekä henkilökunnan että asiakkaiden osalta tekemisen meininki. Se, että paikassa käy esimerkiksi Tullin väkeä, ilmeisesti lentokentältä asti, kertoo herkullisuudesta. Poliisejakin nähty aiemmin paljon, ehkä he ovat ryhtyneet välttämään paikkaa painonnousun vuoksi: toimintavalmius heikkenee.

Lounasparkki (Toinen savu 8) Hyvä palvelu, mukavat kokit. Hyvää kotiruokaa joka aina maistuu. Hyvä ja edullinen ruoka. Hyvä palvelu. Hyvä paikanpäällä laadukkaasti tehty ruoka ja Pulled sämpylä. Nam nam. Hyvä meno ja Laulava kokki. Sopiva sijainti ja hyvä safka. Hyvä ja edullinen. Hyvää kotiruokaa. Edullinen, maittavat ruuat ja hyvä palvelu. Loistavaa ruokaa ilman suurempia rajoituksia ja suurta hintaa. Jopa helsinkiläinen tykkää. Aina ja joka kerta oikeasti hyvää ruokaa ja mukava palvelu! Ehkä parhaimpia palveluita Vantaalla. Mutta ruoka on ainakin ehdottomasti parasta. Lisäksi halpa ja aina saa hymyä. Monipuolinen lounas kohtuuhintaan. Hyvää ja maukasta kotiruokaa valoisa ja siisti ruokasali sekä iloinen ja reipas henkilökunta. Mukava tunnelma ja loistava ruoka! Kokki luo tilaan rennon tunnelman.

Café Viisari (Martinkyläntie 47) Hyvät jälkiruoat. Aina monipuolista ja maistuvaa ruokaa! Sairaan hyvää ruokaa! Hinta ja laatusuhde kohdallaan ja hyvä palvelu. Ehdottomasti paras Vantaalla. Tasainen hyvä laatu. Helppo tulla, riittävästi parkkipaikkoja. Aika usein täyttä, mutta aina on sopinut istumaan. Vaihtelevia ruokia ja kivoja makuja, ei mitään ylimaustamista. Kaikki kuuluu hintaan, saa ottaa keittoa, salaattia, pääruokaa, maitoa, jälkkäriä. Ei koskaan mitään "1/hlö" annosteluja! Iloinen kassa! Kotiruokaa. Hyvä jälkkäri päivittäin. Hyvä keittiömestari ja ruoka. Alle 10 e lounas ja hyvää kotiruokaa.

Näyttävä ja monipuolinen salaattipöytä."

Koto Monipuolinen ja luotettava. Maukas ruoka, hyvä salaattipöytä. Siisti paikka. Hyvä ruoka. Todella maukkaat ruoat ja erilaiset salaattivaihtoehdot. Maittava ja runsas lounas . Iloinen henkilökunta. Hyvä ja monipuolinen lounasbuffa. Monipuolinen kattaus ja ystävällinen henkilökunta. Erittäin maukasta kotiruokaa! Suht edullinen lounas. Saa santsata! Keittiömestari minun makuun! Kotoisa, tuoreet raaka-aineet, näyttävä ja monipuolinen salaattipöytä, joka päivä tarjolla myös kasvisruokaa, herkullisia jälkiruokia. Buffetin rinnalla myös hyviä annoksia suoraan keittiöstä, Kotoburger on maistamisen arvoinen! Henkilökunta on iloista porukkaa, asiakaspalvelu on heillä hallussa! Ystävällinen henkilökunta, ammattitaitoiset kokit ja maukas ruoka, tarpeeksi vaihtelua listassa. Laadukasta kotiruokaa, ei mitään linjastomeininkiä. Keskitasoa selkeästi tyylikkäämpi paikka jossa kotiruokamaisen hyvää ja maistuvaa lounasta tarjolla. Vantaan harvoja oikeasti viihtyisiä lounasravintoloita, jossa maittavaa kotiruokaa ja lisäksi listalta mm. burgeria ja salaattia. Erittäin ystävällinen ja huomioiva palvelu, jollaista ei ole tottunut lounaspaikoissa saamaan. Siisti, viihtyisä pieni ravintola ja kesäisin kiva terassi. Todellinen Vantaan helmi!

Veljekset Aviapolis (Manttaalitie 5) Erittäin hyvä salaatti /alkupala pöytä. Runsaasti vaihtoehtoja lämpimissä ruuissa. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Palvelu ystävällistä ja tilat siistit. Monipuolinen, hyvä hinta-laatusuhde. Tuoreet, ihanan makuiset mezet. Hyvät ruuat. Aina iloinen henkilökunta. Maistuva kansainvälinen keittiö. Ei eineksiä. Parasta ruokaa, mitä voi ikinä saada. Erikoisempi salaattivalikoima turkkilaisittain, pääruuat vaihtelee turkkilaisten ja suomalaisempien makujen välillä. Runsas muutenkin (jälkkäri kuuluu jne). Maukasta, rehellistä = hyvistä raaka-aineista valmistettua ruokaa. Hinta-laatusuhde on huippua! Hyvä ruoka ja monipuolinen. Erinomainen hinta-laatusuhde. Monipuolisia ruokia ja kebabia aina tarjolla.

HOTT (Tietotie 9) Loistava valikoima päivittäin, keitto tai kaksi, vege, liha/kala ja grilli ja salaattibuffa. Aina löytyy mieleinen valinta ja ystävällinen henkilökunta pisteenä I:n päällä. Huikean hyvä palvelu, loistavat ruuat! Tarjolla on vaihtelevasti sekä perinteisiä ruokia mutta myös eri ruokia ympäri maailman. Edulliset hinnat ja ruoka on aina maukasta. Todella kattava salaattipöytä. Monipuolinen ruokavalikoima, lentokoneiden bongausta. Joka päivä mahtavat ruuat ja hyvä valikoima vaihtoehtoja, hinta-laatusuhde kohdallaan! Henkilökunta erinomaista! Monipuolinen ja edullinen ruoka. Viihtyisä tila. Hyvä palvelu. Lähellä työpaikkaa, ystävällinen henkilökunta, monipuolinen lounasvalikoima. Monipuolinen, moderni, lähellä juna-asemaa. Aivan taivaallisen hyvää , palvelu loistavaa ja teemat mahtavia. Ruusuja koko tiimille.

Antell Väritupa (Heidehofintie 6) Hyvä lounas, kaunis ruokasali, ihana henkilökunta, parempi mieli! Ruoka on hyvää. Monipuolinen ja ravitseva lounas, sekä ystävällinen henkilökunta.

Vivace (Äyritie 8) Hyvä ruoka, ystävällinen ja osaava henkilökunta. Monipuolinen ja hyvä ruoka. Iloinen ja asiantunteva palvelu! Tasalaatuinen, maukas ja useita vaihtoehtoja erilaisille lounasasiakkaille. Hyvä monipuolinen ruoka. Vaihteleva ruokalista. Erittäin hyvät salaatit. Kasvisruoka maukasta, sitä tulee otettua usein lisäkkeen (peruna/ riisi/ pasta) asemesta. Runsas, monipuolinen noutolinjasto, viikottain vaihtuva herkullinen grilliruoka, ihanat tuoreet leivät ja kaiken kruununa todella ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Ehdoton suosikkini kaikista käymistäni lounaspaikoista. Aina löytyy hyvää syötävää myös kaltaiselleni ruokarajoitteiselle.

Tässä lisää luonnehdintoja aakkosjärjestyksessä:

Amica Avia Forum (Robert Huberintie 3 B) Maistuva lounas! Maistuvat ruuat, loistava henkilökunta.

Amica Edupoli Tikkurila (Virnatie 5) Hyvä/ edullinen, koti ruuan veroinen!

Amica Ruoksu (Urheilutie 6) Hyvät pöperöt ja loistava henkilökunta. Ystävällisin palvelu mitä olen koskaan saanut. Maukkaat ruuat ja vaihtoehdoista löytyy joka päivälle sopiva. Auttavat kokoustarjoilujen kanssa todella tiukoillakin aikatauluilla. Tunnelma lounasaikaan lämmin ja iloinen. Lounas on työpäivien ihania hetkiä! Hyvä ruoka ja lämmin ilmapiiri. Henkilökunta mukava.

Antell Cafe 75 (Vanha Porvoontie 243) Hyväksi todettu ja pidetty. Runsas salaattibuffee. Hyvää sruudia ja evästä. Maukasta kotiruokaa. Maukas lounas, hyvä hinta/laatu. Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.

Antell Martintalo (Jaakonkatu 2) Laadukas ja monipuolinen.

Antell Ärrävaara (Koivuvaarankuja 2) Laadukas ja monipuolinen tarjonta, ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä tila. Laadukasta kotiruoan ja aasialaisen keittiön yhdistävää lounasruokailua. Meillä oli ennen Sodexo. Nyt Antellin tultua huomaa huiman eron. Ruoan laatu on ehdottomasti parempaa ja maukkaampaa. Vaihtoehtoja on hurjasti. Pidän erityisesti siitä, että aamulla voi täyttää oman sämpylänsä. Henkilökunta on ammattitaitoista ja erittäin mukavaa. Aivan älyttömän maukasta ruokaa ja kauniisti esille laitettuna. Tyylikäs ja viihtyisä ruokasali. Ystävällinen henkilökunta. Uusi hieno ravintola!

Bufedo (Suokalliontie 9) Hyvää!

Cafe Einstein (Heureka) Hyvä salaattipöytä, hyvät lounasvaihtoehdot! Loistolounas. Hyvä salaatti, lounaan hinta-laatu enemmän kuin kohdallaan.

Cafe Kuusijärvi (Kuusijärventie 3) Hyvää kotiruokaa, salaatit ja kahvi. Maistuva ja edullinen ruoka. Kahvilalla hyvä sijainti. Ystävällinen henkilökunta. Maukas, runsas, vaihteleva noutopöytä. Hyvä salaattipöytä ja vaihtuva keitto – ne riittävät.

Cafe Popolo (Liesitori 1) Halpaa, hyvää ruokaa. Upeat näköalat. Lämminhenkinen palvelu.

Endeme (Mestarintie 11) Perusmättöä. Hyvä ja monipuolinen ruoka.

Fresto Ilola Laadukkaat ruuat seisovasta pöydästä. Myös pieni eläkeläisalennus, jota arvostan. Viihtyisät tilat.

Heijastus (Äyritie 16-24) itse tehtyä ja pääsääntöisesti kotimaisista raaka-aineista. Hyvää ruokaa aina.

Hot Pot (Äyritie 16-24) Hyvä salaattibufee sekä myös annosruokia. Kiva palvelu! Runsaasti kivoja vaihtoehtoja, houkuttelevasti esillä. Hyvä ruoka ja palvelu. Tuoreet raaka-aineet.

Kehäruokala/ H&J Catering (Tuupakankuja 1) Tämä lounaspaikka Kehä III:n vieressä on aina täynnä ja sen pitäisi kertoa paljon, että palomiehet käyvät siellä syömässä. Ruoka on todella maittavaa ja vaihtoehtoja on paljon. Kokit eivät yksinkertaisesti onnistu tekemään huonoa ruokaa! Korkea-arvoiset yritysvieraamme käyvät myös Kehäruokalassa syömässä ja he kehuvat ruoan tasoa erinomaiseksi. Kannattaa mennä maistamaan ja tämä paikka pitää ehdottomasti laittaa tähän äänestyslistaan mukaan. Omistajalla on kolme lounasravintolaa ja pääpaikka on Kelatien ruokala. Suosittelen! Aivan älyttömän hyvää ruokaa ja monipuolinen tarjonta. Kunnon kotiruokaa. Pihassa on aina lounas aikaan brankkarien autoja. Nämä kaverit, jos jotkut tietää missä on paras ruoka. Ja muuten on paras lounasruoka ikinä. Kohta 30 vuotta lounasruokailua takana, siis tiedän mistä puhun. Hyvää, tuoretta ja monta vaihtoehtoa joka päivä.

Kelatien ruokala/ H&J Catering (Kelatie 15) Maukasta kotiruokaa, puffa pöytä, hinta-laatu kohillaan. Paras hinta-laatusuhde.

Koivuhaka (Hakamäenkuja 11) Aivan mahtavaa ruokaa joka päivä. Aina loistava ruoka ja paras palvelu!

Kuninkaan kartano (Voudintie 1) Loistava salaattipöytävalikoima ja palvelu. Vastaavaa salaattipöytää, ei ole kyllä muilla, erittäin runsas ja herkullinen. Muutenkin lounaan pääruuat on houkuttelevia. Ei mitään eineskamaa, mitä muilla. Erinomainen kevyt lounas -vaihtoehto. Monipuolinen salaattipöytä, keittoa ja maukasta pääruokaa ja jälkiruoka kahvin kera. Hinta ehkä korkeampi, mutta puitteet ja palvelu tasaa sen. Paras salaattibuffet, hyvä vaihtelu pääruoissa (myös riistaruokia), ihania keittoja. Teemaviikot myös plussaa! Hinta-laatusuhde kohdillaan. Mahtava terassi kesäaikaan.

Kuumakauha (Ritakuja 1) Kotiruokaa, jossa käytetty mausteita. Herkullista ja rehellistä kotiruokaa! Ihan paras! Huippu hinta-laatusuhde, herkulliset ruuat ja ihana henkilökunta. Aina hyvää ruokaa. Sopivan reilu ja vaihteleva salaattipöytä. Johon on helppo yhdistää proteiineja sopivassaa suhteessa. Aivan poskettoman hyvää ruokaa, ja mukavan mutkaton palvelu!

MACHii/ Fuudii Oy (Ansatie 5) Hyvää ruokaa alkuperäisistä aineista alusta loppuun. Laaja salaattipöytä. Hyvää itse tehtyä ruokaa. Hyvä seisova lounaspöytä. Raikas salaatti, runsas valikoima, itse tehtyä. Ei käytetä valmisruokia, vaan kaikki tehdään itse.

Mandeli (Karhumäentie 3/ Aviabulevardi 1) Itsetehtyä, kotimaista ruokaa. Laadukkaista raaka-aineista. Hyvä palvelu. Loistava lounas ja salaattibaari. Hyvä noutopöytä ja salaattibaari.

Matilda (Rälssitie 6) Konstailematonta perusruokaa. Jo vuosia ollut kantapaikka, aina loistavaa ruokaa. Hyvä fiilis ja maittava ruoka.

Misteli (Ansatie 6) Hyvää kotiruokaa, myös eksotiikkaa mukana, runsas tarjonta. Siisti paikka, erikoisruokavalio huomioitu.

Mäkitupa (Mäkituvantie 3) Erittäin hyvä salaattipöytä.

Parkki (Katriinantie 14-16) Hyvä eläkeläislounas. Hyvä kotilounasvalikoima.

Paussi/ Starfood Finland (Tikkurilantie 140 A) Maukas paussi katkaisee kivasti päivän. Mainio salaattibuffet.

Puistokulma (Talkootie 4) Halpa, iso ja Hyvää! Buffetlinjasto, ruokaisa salaatti buffa, etukeitto ja kaikki lounaan hinnalla ja maksuksi käy lounarit, Vantaan kaupungin lounaskortti, pankkikortit jne. Ei tarvi olla rahaa mukana. Erittäin hyvää kotiruokaa ja vakiopäivät kuten keskiviikkoisin leikepäivä torstaisin hernari ja tietysti muuta rinnalla. Otettu huomioon allergiat, laktoositon joka päivä sekä gluteenittomat. Niin Tikkurilan kyljessä Hiekkaharjussa noin 4 min. kävely juna-asemalle. Iso piha parkkipaikkana. Konstailematon "kotiruoka" edullinen, raikkaat salaatit. Pieni kodikas ilmapiiri, ei suurkeittöteollisuus yms. meininkii. Edullinen, maistuva ja hyvä pysäköintitila.

Saarikoski (Niittytie 12) Parhaat Leikkeet! Muutenkin hyvää ja monipuolista lounasruokaa, ikinä ei pety. Ruoka on hyvää, palvelu hyvää.

Sara (Tiilenpolttajankuja 5) Todella maukasta kotiruokaa edulliseen hintaan (9 e), suosittelen. Erittäin hyvät safkat ja hyvä palvelu.

Sodexo DHL Freight (Katriinantie 14) Riittävästi hyviä vaihtoehtoja lounaaksi. Ystävällinen henkilökunta. Toimiva ruokalatoimikunta. Asiakasta kuunnellaan.

Sodexo Piano (Äyritie 12 Gate 8) Joka päivä löytyy grilliruokaa ja peruslounasruokaa.

Star Lunch (Elannontie 5) Monipuolinen ruoka. Kilometrin pituinen ruokapöytä, lapsiystävällinen, viihtyisä paikka. Todella monipuolinen ruoka- ja salaattitarjonta, ystävällinen ja avulias henkilökunta, upea ja viihtyisä paikka, vaikea panna paremmaksi. Hinta laatusuhde erittäin hyvä. Monipuolinen valikoima joka päivä. Hyvää kotiruokaa ja salaatteja. Pizzasta lisäbonus.

Taikakattila (Piitie 1) Sushia ja perunamuusia, mitä muuta kasvava mies muka tarvitsee. Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua. Joka päivä on hyvää ruokaa. Siisti ravintola ja ruokakin on todella hyvä joka päivä vaihtuva ruokalaji. Todella maistuvat ruoat. Paras sushipaikka ikinä! Tuoreet raaka aineet. Aina hyvä ruoka. Monipuolinen suomalaista ja aasialaista hyvää ruokaa. Hyvä buffetpöytä, mistä löytää aina hyvää ruokaa. Sushi on tehty tuoreesta raaka aineesta. Aina hyvä ruoka. Sushi on tehty tuoreesta lohesta ei pakastesushia. Runsas valikoima, joka päivä jotain uutta. Iloiset työntekijät ja hyvät asiakaspalvelut piristävät loppu työpäivää! Kaiken lisäksi maukas monipuolinen ruoka joka arkipäivänä! Vietnamilainen! Käynnyt useissa lounaspaikoissa testailemassa, ja olen päätynyt siihen tulokseen että Taikakattila on vaan paras, hinta-laatu kohdallaan! Ja torstai on jälkkäripäivä, ne ovat olleet parempia kuin muissa lounaspaikoissa. Vaihtuva buffetpöytä, johon kuuluu paljon vaihtoehtoja. Suomalaista sekä aasialaista ruoka löytyy ja aina tuore salaattipöytä.

Taimi (Puutarhatie 18) Maittavaa monipuolista ruokaa, myös kiinalaista. Hyvä ruoka ja mukava palvelu. Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka. Erittäin laadukas paikka ja siisti. Paljon ruokalajeja ja monipuolista sekä tuoretta. Löytyy sekä hyvää suomalaista kotiruokaa että maukkaita aasialaisia herkkuja. Salaattipöytä on myös runsas. Palvelu on aina iloista ja ystävällistä. Avokeittiö siisti.

Theron Eat & Work (Neilikkatie 17) Hyvää, tasalaatuista, jokaiselle jotain.

Toke (Lentäjäntie 1 B) Joka päivä monta eri vaihtoehtoa eli jokaiselle jotakin. Todella hyvät kasvisruoat sekä päivän keitto + salad garden. Maukasta kotiruokaa ja myös makuja maailmalta. Hinta-laatusuhde hyvä. Ruoka on tosi maukasta ja monipuolinen tarjonta.

Vantti (Leija Elannontie 3) Hyvää arkipäivää, kun käy täällä syömässä.

Villiankka (Urpiaisentie 14) Ystävällinen palvelu ja maistuvat lounaat!

Oikea hinta lounaalle

Äänestyksen yhteydessä kysyttiin, mikä on sopiva hinta lounaalle.

60 prosenttia vastaajista kannatti 8–9 euron hintaa.

19 prosenttia piti parhaana 10–11 euron hintaa.

17 prosenttia valitsi 5–7 euroa -vaihtoehdon.

Vastaajia oli kakkiaan 1 106.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Maanjäristys Hakunilassa – "Vastaavaa ei ole koskaan aiemmin mitattu Vantaalla"
 2. Nora Lehto maalasi TiPS-naiset Suomen cupin loppuotteluun
 3. Koulu alkaa normaalisti Korsossakin – luokan tuhonnut tulipalo ei vaikuta koulun toimintaan
 4. Nuori motoristi kaahasi poliisia karkuun Koivuhaassa ja Ruskeasannassa lauantai-iltana – Kyydissä ollut nainen pyysi pysähtymään
 5. Varkaat kärräsivät työkaluja ulos Rautakaupasta keskellä päivää
 6. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 7. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 8. HSL on varautunut maskien käyttöön mutta odottaa virallisia ohjeita – "Onko se pakko vai suositus ja koskeeko se yleisesti joukkoliikennettä vai vain ruuhka-aikoja"
 9. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"
 10. Vakavien väkivaltarikosten määrä kasvoi rajusti Helsingissä – "Väkivallan käyttöön varaudutaan ja esimerkiksi teräasetta saatetaan kantaa mukana"
 11. Tuusulan asuntomessut: Tapettia ikivanhalla tavalla – Japanista kotoisin oleva vesiliukoinen kangastapetti on akustinen
 12. Poliisi tuli tarkistamaan ajokunnon – Autosta löytyi varastettua tavaraa Tikkurilan Nesteellä
 13. "Peruslippumme maksaa 2,99 euroa" – Uusi halpabussifirma aloittaa liikennöinnin Helsingistä Turkuun
 14. THL:n koronasovelluksen koekäyttö älypuhelimissa alkaa – näin se toimii
 15. Taide on tuonut Vantaalla apua ahdistuneille nuorille

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Maanjäristys Hakunilassa – "Vastaavaa ei ole koskaan aiemmin mitattu Vantaalla"
 2. Ilkivalta ja remontit ajoivat jäätelökioskit pois suosituilta paikoilta Vantaalta – "Asiakkaat ihmettelevät tilannetta päivittäin"
 3. Varkaat kärräsivät työkaluja ulos Rautakaupasta keskellä päivää
 4. Yksi nainen yllätti Kaljakellunnassa – ulkomaalainen tapahtumasta: "There are so many of those... how funny!"
 5. Mielipide: Miksi vesijuoksijat juoksevat uimahallissa kaverin kanssa rinnakkain? – "Ohittaminen on mahdotonta"
 6. Poliisi tuli tarkistamaan ajokunnon – Autosta löytyi varastettua tavaraa Tikkurilan Nesteellä
 7. Vantaa ennen ja nyt: Kiistelty Kaljakellunta sai alkunsa kaveriporukan päähänpistosta – Vantaan kaupunginmuseo selvitti, mikä vetää ihmisiä Keravanjoelle kellumaan
 8. Vasta kolme vuotta vanhassa talossa tehdään julkisivuremonttia Tikkurilassa – "Korjaustyö haluttiin tehdä riittävällä laajuudella"
 9. Nuori motoristi kaahasi poliisia karkuun Koivuhaassa ja Ruskeasannassa lauantai-iltana – Kyydissä ollut nainen pyysi pysähtymään
 10. Suunnitelma: Tuomelan koulun koko ylläpito kansainväliselle yritykselle – 30 työtilaa ja 5 asuntoa vuokralle
 11. Hyvinkään ammuskelussa loukkaantunut Heidi Foxell palasi jalkapallon pariin ja mentoroi nyt TiPSin naisia kohti mestaruutta – "Vasta viime vuonna pystyin katsomaan ensimmäisen kokonaisen pelin"
 12. Mielipide: Oma väki voi tuhota taloyhtiön pihan kauneuden
 13. Variston kouluun avataan koronaviruksen drive-in-testauspiste
 14. Tikkurilan Fafa's lopetti toimintansa – "Tavoitteena on löytää entistä parempi sijainti"
 15. HSL on varautunut maskien käyttöön mutta odottaa virallisia ohjeita – "Onko se pakko vai suositus ja koskeeko se yleisesti joukkoliikennettä vai vain ruuhka-aikoja"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.