Dixin laajennus avautuu huhtikuun lopulla – Tällaisia yrityksiä uusiin tiloihin tulee

BISNES Suurin osa laajennusosan liike- ja toimistotiloista on vuokrattu.

Liike- ja toimistokeskus Dixin kakkosvaiheen rakennustyöt ovat edistyneet loppusuoralle. Sisätiloissa aherretaan nyt viimeistelytöitä, ja laajennuksen avajaisia vietetään 27.–29. huhtikuuta.

–Tiloissa on jo tosi valmiinnäköistä, kuvaa Dixin markkinointipäällikkö Meri Kajas

Laajennukseen sijoittuu liiketiloja kolmeen kerrokseen keskuksen eteläisen pääsisäänkäynnin yhteyteen. Liikkeiden yläpuolella kohoaa kaksi kuusikerroksista toimistotornia.

Suurin osa liike- ja toimistotiloista on nyt vuokrattu. Muutamista vuokratiloista neuvotellaan vielä.

Pääosa laajennukseen varmuudella asettuvista liikkeenharjoittajista edustaa kahvila- ja ravintola-alaa. Ensimmäiseen kerrokseen tulevat pieni K-market, hampurilaisravintola Burger King ja Helsingissä tunnetun Street Gastron pikaruokaravintola. Kakkoskerrokseen sijoittuu Fitness24Seven-kuntokeskus.

Kolmannessa kerroksessa palvelee uusi suomalainen kahvilaketju Cafe Il Mondo. Siellä aloittaa myös meksikolaistyyppinen pikaruokaravintola Chalupa.

Täytettyjä leipiä myyvä Subway laajentaa kolmoskerrokseen toimintaansa. Sellossa toimivan Kung Food Pandan yrittäjä perustaa sinne Eat Your Greens -kasvisravintolan. Laajennusosassa aukeaa myös optikkoliike Nissen.

Toimistotorneihin puolestaan muuttavat Metsähallitus, Onvest, Protan Oy, Foudia Housing Oy, Barona ja Terveystalo.

Kajas ennakoi, että Dixillä on "oikein hyvät menestysmahdollisuudet" laajennuksen ja sijaintinsa ansiosta. Ilmassa oli jo viime vuonna merkittäviä menestyksen merkkejä.

–Dixillä oli odotettua paremmat myyntiluvut 2016, noin 30 miljoonaa. Uskoimme pääsevämme tähän lukuun vasta muutaman vuoden päästä, Kajas kertoo.

Laajennus edennyt aikataulussa

Dixin kakkosvaihe on edennyt suunnitellussa aikataulussa, kertoo sen rakennuttajan YIT:n liiketoimintaryhmän johtaja Timo Lehmus

Laajennusosassa tehdään vielä viimeistelytöitä, ja kauppakeskuksen avajaisia juhlitaan 27.–29. huhtikuuta.

Yhteensä 12700 neliön laajennuksen rakentaminen alkoi Tikkurilassa toukokuussa 2015 ja harjannostajaisia vietettiin lokakuussa 2016.

Laajennus käsittää 4 200 neliötä liiketilaa ja 8 500 neliötä toimistotilaa.

Dixin liike- ja toimistokeskus valmistuu kolmessa vaiheessa.

Viimeisen laajennuksen aloitusaika ei ole Lehmuksen mukaan vielä tiedossa. Aloittaminen vaatii ankkurivuokralaisten löytymistä.

Kolmosvaiheeseen on suunniteltu joko toimistotiloja tai hotellia.

Kolmivaiheisen Dixin kulut ylittävät 100 miljoonan euron rajan.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut