Raju takaa-ajo päättyi rysäykseen Helsingissä – autosta löytyi ase, epäily huumeista

Helsingissä tapahtui alkuillasta 28. huhtikuuta huomiota herättänyt takaa-ajotilanne, joka sai alkunsa Laajasalosta ja päätyi Kulosaareen, tiedottaa Helsingin poliisi. Tapahtumat saivat alkunsa Laajasalontieltä, jossa poliisi oli liikenteenvalvontatehtävissä. Poliisipartiota lähestyi huomattavaa ylinopeutta Herttoniemeä kohti ajanut henkilöauto. Poliisi lähti henkilöauton perään, ja tehtävälle liittyi myös muita partioita.

Pakeneva auto puikkelehti pakomatkan aikana muiden autojen ohitse ja ohitti stop-merkin kohdalle pysähtyneen auton vastaantulevien kaistan kautta. Ståhlbergintiellä Kulosaaressa pakenevaa autoa tuli vastaan linja-auto ja auto pysähtyi hetkeksi, mutta jatkoi kuitenkin hetken pysähdyksen jälkeen matkaa ja törmäsi kadun varteen pysäköityihin henkilöautoihin, kerrotaan tiedotteessa. Rytäkässä kolmen henkilöauton kylkiin tuli vaurioita, myös pakeneva auto vaurioitui törmäyksissä. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Poliisi otti rysäyksen jälkeen kiinni auton kuljettajan, apukuskin ja takapenkillä istuneen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, koska on syytä epäillä, että kuljettaja oli ajon aikana huumausaineiden vaikutuksen alainen, sanotaan tiedotteessa. Autosta löytyi myös ampuma-ase. Toisen matkustajan hallusta löytyi huumausainetta. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ampuma-aserikoksena, huumausaineen käyttörikoksena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Epäillyt ovat 1990-luvutta syntyneitä miehiä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut