Valtuutettu ajaa uutta uimahallia Korsoon – toiveena "laadukas ja kansainväliset mitat" täyttävä halli

Valtuutettu, kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja ja kuntavaaliehdokas Sirkka-Liisa Kähärä (sd.) ajaa uutta uimahallia Korsoon.

Kähärä haluaisi ensi valtuustokaudella "laadukkaan ja kansainväliset mitat täyttävän" hallin niin sanottuun Elmon urheilupuistoon Asolaan.

Elmon urheilupuistohankkeen toteutus pistettiin aikoinaan jäihin Vantaan talous- ja velkaohjelman takia. Urheilupuistoon oli tarkoitus tulla muun muassa yhdistetty jää-, uima- ja liikuntahalli sekä tekonurmialueita ja tenniskenttiä.

Kähärä ei ole ainoa valtuutettu, joka ajaa uimahallia Korson suunnalle. Vihreiden Vaula Norrenaoli samalla asialla vuonna 2015, vaatien Korso-Koivukylän alueelle uutta uimahallia Norrenan mielestä Korson uimahallin nykyiset tilat ovat riittämättömät suualueen 60 000 asukkaan tarpeisiin.

Korson Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys on puolestaan tehnyt asiasta myös kuntalaisaloitteen, jonka on tähän mennessä allekirjoittanut 228 ihmistä.

Korson koulun yhteydessä toimiva uimahalli on arkisin auki kello 16–20. Viikonloppuisin halli on kiinni. Päivisin uimahallissa uivat muun muassa koululaiset, seniorit ja erityisryhmät.

Hallissa on neljä 25 metrin pituista rataa. Erillistä lastenallasta ei ole.

Korso on suuralueista ainoa, jossa ei ole isoa uimahallia. Korson koulu, ja sen myötä uimahalli, on tarkoitus purkaa vuoteen 2021 mennessä. Alustavien suunnitelmien mukaan uusi uimahalli rakennettaisiin Leppäkorven koulun laajennuksen yhteyteen

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut