Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ampuminen alkoi kerrostalon harrastetiloissa – vappupäivän kahakassa Vantaalla loukkaantui yksi mies

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa selvittäneensä Vantaan Koivukylän Seljapolulla illalla 1. toukokuuta tapahtunutta ampumavälikohtausta. Väkivallanteossa loukkaantui vuonna 1994 syntynyt mies. Paikan päällä oli yöllä useita poliisin partioita ja tapahtuman johdosta otettiin kiinni useampi henkilö.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä tapon yritys ja ampuma-aserikos. Ampumiseen johtaneet syyt ja sen jälkeinen tapahtumankulku on pääpiirteittäin pystytty tutkinnassa selvittämään. Tapahtumat alkoivat Seljapolulla olevan kerrostalon harrastetiloista, paikalla juhlimassa olleiden henkilöiden välille oli syntynyt riitaa, minkä seurauksena yksi tiloissa ollut henkilö oli laukaissut aseen, kerrotaan tiedotteessa. Tämän jälkeen henkilöt olivat siirtyneet ulos, jossa välienselvittely oli jatkunut. Ulkona tapahtuneella ampumiseen päättyneellä välienselvittelyllä on ollut useita silminnäkijöitä.

Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa asianosaisten ja todistajien kuulusteluilla sekä teknisellä tutkinnalla. Poliisi tiedottaa tapauksesta mahdollisesti lisää tukinnan edettyä.