Myyrmäkeläinen pubi yrittää yhteislauluennätystä – virtuaalisella keikalla Catharina Zühlke, Tom Eklund...

Uuden Pub Wasken piti avata ovensa kauppakeskus Myyrmanni katutasossa huhtikuun alussa, mutta koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset muuttivat suunnitelmia.

Toistaiseksi suljettu pubi odottaa, miten ravintoloita päästään avaamaan ja järjestää perjantaina 8. toukokuuta striimattavan ilmaisen virtuaalikeikan. Keikalla esiintyvät paikalliset tähdet Catharina Zühlke, Tom Eklund, Ilari Hämäläinen ja Petsku Lemström.

Keikkaan liittyy virtuaalinen yhteislaulu kotisohvilla istuvan yleisön kanssa. Yhteislaulukappale on Pave Maijasen Pidä huolta.

– Korona-aika on saanut monenlaisia virtuaalisia kulttuuri-innovaatioita aikaan, mutta samaan aikaan yhteislaulamista ei tietääksemme ole vielä kokeiltu, kertoo idean keksinyt ravintoloitsija Tomi Puikkonen tiedotteessa.

Muun muassa veteraanipäivänä virtuaalikuorossa lauloi 1 075 laulajaa. Perjantaina Vantaalla yritetään panna paremmaksi ja tehdä virtuaalisen yhteislaulamisen Suomen ennätys.

Tiedot virtuaalikeikasta löytyvät Pub Wasken Facebookista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut