Perjantaisen poliisioperaation syy Vantaan Kivistössä selvisi: henkirikos – Epäilty tekijä ilmestyi kerrostalon pihalle kädet veressä ja kertoi tappaneensa ihmisen

Kuvituskuva Arkistokuva.

Minna Harmaala

Vantaan Kivistössä Spinellikujalla tapahtui perjantaina henkirikos noin kello 12 jälkeen. Henkirikoksessa käytettiin teräasetta.

Henkirikoksesta epäillään vuonna 1987 syntynyttä miestä ja uhri on noin 25-vuotias mies. Teko tapahtui yksityisasunnossa, jota kumpikaan asianosaisista ei omista.

Rikoskomisario Mikko Minkkinen Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että asunnossa oli tapahtumahetkellä kolmaskin henkilö, joka oli juossut Keimolan Nesteelle hakemaan apua. Hätäkeskukselle ilmoitus tuli kuitenkin kerrostalon pihassa olleelta sivulliselta.

– Ilmoitus tuli sen jälkeen, kun epäilty tekijä oli poistunut kerrostalon rapusta ja mennyt kädet veressä pihalle. Ilmoittaja oli tämän havainnut ja soittanut poliisille. Henkilökin oli siinä sanonut ilmoittajalle, että oli tappanut ihmisen.

Poliisi saapui nopeasti paikalle ja pidätti tekijän. Tästä siis oli kyse poliisioperaatiossa, josta poliisi tiedotti jo perjantaina Twitterissä,

Epäilty, vuonna 1987 syntynyt mies on tunnustanut aiheuttaneensa kuoleman.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta tappona. Viikonlopun aikana poliisi on kuulustellut asianosaisia ja tehnyt teknistä tutkintaa.

– Pyrimme selvittämään tapahtumien kulkua. Epäilty on kertonut omat syynsä, jotka ovat tapahtuneeseen johtaneet, mutta pitävätkö ne paikkansa, sitä nyt selvitellään. Syyt vaikuttavat hyvin mitättömiltä, jos vertaa tekoon, Minkkinen sanoo.

Tapauksen tutkinta jatkuu ja epäiltyä tekijää esitetään tiistaina vangittavaksi epäiltynä todennäköisin syin kyseiseen henkirikokseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut