Nyt se varmistui: Malmille nousee Suomen ensimmäinen jääpallohalli

Helsingin Malmille aletaan ensi keväänä rakentaa Suomen ensimmäistä jääpallohallia. Rakennusliike Lehto Oy

Jari Pietiläinen

Rakennustoimet Suomen ensimmäisen jääpallohallin rakentamiseksi Helsingin Malmille ovat alkaneet. Halli rakennetaanLehto Groupin, HIFK Bandy ry:n ja Kulosaaren rf Vesta ry:n yhteisvoimin.

Jääpallohallin rakentajana toimii Lehto Groupiin kuuluva Rakennusliike Lehto Oy.

Hallin koko on noin 10 900 kerrosalaneliömetriä ja rakennustyöt suunnitellaan aloitettavaksi huhtikuussa 2017. Kohteen on tarkoitus valmistua helmikuussa 2018.

– Yhteistyön käynnistyminen Lehdon kanssa on askel unelmamme toteutumiselle. Jääpallolle lajina hanke on erittäin keskeinen asia, mutta hallista pääsevät nauttimaan jääpalloilijoiden lisäksi muodostelma- ja taitoluistelijat, pikaluistelijat, yleisöluistelijat sekä koululaiset, kertovatHIFK-Bandyn toiminnanjohtaja Pasi Virtanen sekä Kulosaaren Vestan hallituksen varapuheenjohtaja Markus Larsson.

– Lisäksi hallin muita tiloja voidaan hyödyntää erilaisiin ryhmäliikunnan lajeihin. Haluamme kehittää Malmin aluetta lapsiystävälliseksi asuinalueeksi ja toivomme hallin tukevan myös tätä tavoitetta.

Nopean rakentamisen aikataulun varmistaa Lehto Groupin talousohjatun rakentamisen toimintamalli.

– Lehdon kehittämä talousohjatun rakentamisen malli luo edellytykset kustannustehokkaalle ja tuottavalle rakentamiselle. Pyrimme hyödyntämään kohteessa mahdollisimman tehokkaasti muun muassa Lehdon omien elementtitehtaiden tuotantoa, toteaa myynti- ja markkinointijohtaja Petri Korva Lehto Groupista.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut