Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Nyt välähti sähköinen idea: Motocrossin sisähalli Aviapolikseen

LIIKEIDEAT Aviapolis City Bootcampin voitto meni Kirkkonummelle.

Start up -yrityksille ja tiimeille tarkoitetun Aviapolis City Bootcampin voittajaksi on valittu idea motocrossin sisäradasta, jossa ajetaan vain täysin sähköisellä kalustolla.

Laura Peuhkurin, Jyri Leinosen ja Minna-Maria Salosen muodostama kirkkonummelaistiimi mainosti Electric Arena -ideaansa miellyttäväksi niin asiakkaille kuin naapureille. Sisähallissa sähköisillä motocrosspyörillä päristellessä ei synny päästöjä eikä melua.

Kolmikon mielestä heidän ideansa kehittäminen sopii hyvin Aviapolikseen ja tukee sen kehittämistavoitteita. "Ratkaisu tuo urbaania, yhteisöllistä elämää alueelle ja on samalla älykästä, vihreää ja puhdasta".

Voittajatiimin Leinonen kiittelee tiedotteessa Bootcampia hienosti organisoiduksi ja intensiiviseksi tapahtumaksi.

–Saimme Bootcampistä uusia kontakteja sekä arvokasta apua liikeideamme kristallisointiin. Tavoitteemme onkin nyt tuoda Electric Arena Aviapolikseen, Leinonen toteaa.

Aviapolis City Bootcampin järjesti Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut. Tapahtumaan valittiin kymmenen tiimiä, jotka kehittivät uusia palveluja Aviapoliksen alueelle Yrityskiihdyttämö Turbiinissa viikonloppuna.

Tavoitteena oli jalostaa luovista ideoista uutta liiketoimintaa ja löytää ratkaisuja kokeiltavaksi ensi vuoden aikana.

Uusia ideoita haettiin kuluttajille, vierailijoile ja yrityksille kolmella osa-alueella: liikkuminen palveluna (Mobility as a Service), majoitus ja vapaa-aika (Hospitality) sekä kauppa ja logistiikka (Retail and Logistics).

Kilpailun tuomaristossa istuivat Vantaan kaupungin edustajien lisäksi Aviapoliksen alueen yrityksistä Finnair, Finavia, Flamingo, NCC Property Development Oy sekä Clarion Nordic Choice Hotels Oy.