Kuva: Kirjeet levällään Helsingin kadulla – Mitä ihmettä postinjakaja touhusi?

Lauttasaaressa on maanantaina ällistelty kadunvarteen jäänyttä postinippua, josta ohikulkijat ovat voineet kiskaista mukaansa asukkaille tarkoitettuja lähetyksiä. Kuvakaappaus Facebookista

Jari Pietiläinen

Lauttasaaressa on maanantaina ihmetelty sananmukaisesti leväperäistä postinjakelua: sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvia siitä, miten postinjakajan jäljiltä on jäänyt kadunvarteen kaksi avonaista postinippua.

Puoliksi avatut niput sijaitsivat Purjeentekijänkujan ja Veneentekijäntien risteyksessä. iput sisältävät Taivaanvuohentielle meneviä lehtiä ja myös kirjepostia.

Jakajaa ei ole Facebookin mukaan näkynyt mailla eikä halmeilla. Postit ovat olleet ohikulkijoiden tutkittavana ja jopa mukaan otettavina.

– On ilman muuta selvää, että posteja ei kuulu jättää tällä tavoin ilman valvontaa, myöntää Lauttasaaren postijakelusta vastaava jakelupäällikkö Anna Sampo

– Asiaa tutkitaan nyt postissa, joten vielä en valitettavasti osaa sanoa, miksi lähetyksiä on jätetty tällä tavoin lojumaan.

Sampon mukaan lähetykset on nyt käyty noutamassa postin haltuun, eikä niitä todennäköisesti ole päätynyt sivullisten käsiin. Hän arvioi, että selvitys lähetysten jäämisestä kadulle saadaan parin päivän kuluessa.

Lue myös uusin uutinen:Posti teki rikosilmoituksen Lauttasaaressa lojuneista posteista – ulkopuolista tekijää epäillään

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut