Perusjamppaa kehunut Sanna saa vihaista palautetta – "Naiset luettelevat minulle tavallisten miesten vikoja"

PARISUHDE Omista deittikokemuksistaan kertonut nainen saa tylyä palautetta netissä.

–46-vuotias nainen on varmasti ollut monien jännämiesten kanssa ja nyt on haalistunut sen verran pahasti, että hänelle kelpaa kiltti ja kunnollinen mies. Suurin piirtein niin arvioidaan keskustelupalstalla Sannaa (nimi muutettu), joka kehui tavallisia suomalaisia miehiä Helsingin Uutisissa pari viikkoa sitten.

Sanna kertoi jutussa pitkän deittiuransa aikana huomanneensa, ettei korkeasti koulutettu ja varakas mies ole yhtä hyvää seuraa, kuin ”ihan tavallinen jamppa”. Sanna on etsinyt seuraa Tinder-nettisovelluksen avulla.

Sanna on itse jakanut jutun muutamassa Facebook-ryhmässä ja postaus on kerännyt paljon kommentteja.

–Kommentoijat herjaavat minua ja väittävät, että olen täysin väärässä, valittelee Sanna ja kertoo yllättyneensä jutun saamasta vihaisesta palautteesta.

Sanna ei ota sanojaan takaisin."

Useassa kommentissa on epäilty, että Tinder-konkari joutuu nyt ikänsä puolesta tyytymään tavallisiin miehiin.

–Ei se niin mene. Minulla riittää kyllä kysyntää edelleen, toteaa Sanna.

Naiset luettelevat juttua koskevissa kommenteissaan tavallisten perusjamppojen vikoja.

–Todetaan, että tavalliset miehet ovat naisia kohtaan usein tökeröitä ja juntteja, eivätkä he arvosta naista, kuten minä väitän. Kommenteissa on myös kuvattu, miten rajoittuneita ei niin korkeasti koulutetut miehet ovat. Väitetään, että he ovat rasisteja ja niin edelleen.

Myös Sannan omaa koulutustasoa on kyseenalaistettu.

–Joku totesi, ettei perusjamppojen kanssa ole mitään keskusteltavaa, jos itse on korkeasti koulutettu nainen.

Sanna ei ota sanojaan kuitenkaan takaisin.

–Minulta tivataan, miksi väitän tiettyjen ominaisuuksien, kuten varallisuuden tai hyvän aseman tekevän miehestä alttiimman pettämään. Väitän, koska olen havainnut asian olevan noin. Mies pettää herkemmin, jos hänelle riittää naistarjokkaita. Onhan se ihan loogista, lataa Sanna.

Eräs kommentoijista toteaa: Sanna vain huijaa kilpailijoitaan. Sannalle kun kuitenkin mieluiten kelpaisi laatumies, jolla olisi ne tietyt perusjampan ominaisuudet.

–Hän on oikeassa. Ottaisin tietenkin mielelläni rikkaan miehen, joka arvostaisi minua ihmisenä, ja jolle ei olisi noussut varakkuus ja menestys hattuun.

Sanna korostaa, ettei hän väittänyt, että pienemmät tulot tai matalampi koulutus tekisivät miehestä automaattisesti mukavamman.

–Olen vain huomannut, että menestynyt mies on usein itserakkaampi ja turhan ylpeä – ainakin minun makuuni. Enkä ole huomannut, että rikkaat ja menestyneet olisivat välttämättä sen suvaitsevaisempia.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut