Veininmyllyn tanssikausi täydessä käynnissä – "Kustannan bändit kahvilatuotoilla"

Veininmyllyllä tanssitaan läpi kesän elävän musiikin tahdissa. Marko Kosonen sanoo tanssit pidettävän joka säässä. Marika Lumme

Marika Lumme

Veininmyllyn kesäkausi on täydessä käynnissä. Perinteiset maanantaitanssit käynnistyivät viime viikolla 70 tanssijan voimin.

–Puskaradio toimii. Ihmiset osaavat odottaa tansseja ja paikan aukeamista. Parhaimmille kesäpäiville odotan jopa 250 tanssijaa, Veininmyllyä kesäisin pyörittävä Marko Kosonen kertoo.

Maanantaitansseja järjestetään läpi kesän satoi tai paistoi. Elävää musiikkia on tarjolla aina 26. syyskuuta asti. Tanssit ovat ilmaiset, ainakin toistaiseksi.

–Kustannan bändit kahvilatuotoilla. Jos jokainen ostaa yhden kupin kahvia, saan bändin maksettua. Toivonkin, että ihmiset ymmärtävät tämän. Muutoin joudun harkitsemaan pääsymaksua, Kosonen sanoo.

TikkurilassaKeravanjoen varrella sijaitsevalla lavalla nähdään tänä kesänä myös teatteria. Vanda Teaterförening tuo lavalle Ihmemaa Oz -esityksen. Teatterin ensi-ilta on 2. kesäkuuta, parhaillaan käynnissä ovat harjoitukset.

Nuorempia kävijöitä tavoitellaan tänä kesänä uusilla bändi-illoilla. Kyseessä on TikoTiko goes Veininmylly –tapahtuma, jossa 6. heinäkuuta alkaen bändit soittavat kahdeksana keskiviikkoiltana.

Marko Kosonen on työskennellyt Veininmyllyllä yli 20 kesän ajan.

–Tämä on parasta aikaa vuodesta. Haastavinta työ on vain silloin kun sataa eikä käy ketään. Silloin joutuu juttelemaan vain oraville, Kosonen naurahtaa.

Veininmyllyn kahvila (Tikkurilantie 42) on avoinna ma klo 17–20, ti 14–20, ke, to, la ja su klo 11–20 sekä pe klo 14–21. Tanssit ma klo 18.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut