Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhä useampi taviskin palkkaa stailistin – "Olen pukenut ihmisiä treffeille"

Tavalliset ihmiset palkkaavat yhä useammin stylistin avukseen vaatekaapin uusimiseen ja ostoskaveriksi.

–On oivallettu, etteivät stylistin palvelut ole vain julkkisten juttu. Tavallisten ihmisten stailauksen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Olen pukenut ihmisiä esimerkiksi työhaastatteluihin ja treffeille, stylisti Sohvi Nyman kertoo.

Eniten kasvava asiakaskunta ovat äidit.

–Usein on oltu monta vuotta kotona ja hiekkalaatikoilla, ja sitä myötä oma tyyli sekä naiseus on unohtunut. Toinen asiakasryhmä ovat ruuhkavuosista ylipäässeet: vihdoin on aikaa itselle.

Kymmenen vuotta stylistina työskennellyt Nyman antaa pukeutumisvinkkejä yhä useammin myös miehille.

–Nuoret yrittäjät ja toisaalta kiireiset yritysjohtajat hakevat tänä päivänä rohkeasti apua vaatevalintoihin. Monelle vien vaatteet suoraan kotiin. Ihmiset haluavat säästää aikaa.

Helsinkiläinen Nyman tietää, että monelle stailaus on itsetunnon kohotusta.

–Fitnessbuumi jyllää ja ihmisillä on valtavia ulkonäköpaineita. Mielestäni tyylikkäällä pukeutumisella ja vaatekoolla ei ole mitään tekemistä keskenään. Jokaisella naisella on tavoitefarkut kaapissa, mutta jos housut ovat lojuneet siellä yli kolme vuotta, on parempi laittaa ne eteenpäin, hän napauttaa.

Voiko samassa mekossa mennä uudelleen juhliin? Lue Sohvi Nymanin vinkit kevään ja kesän juhlamuotiin viikonvaihteen Vantaan Sanomista.