Poliisi tutkii: 20-päinen nuorisojoukko ryösti ja pahoinpiteli uhrit

Nuorisojoukon hyökkäys tapahtui Havukosken koulun lähistöllä 14. huhtikuuta kello 20 jälkeen. Riikka Jokinen / arkisto

Jussi Vehkasalo

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii noin 20 nuoren hyökkäystä kahden 18-vuotiaan kimppuun Vantaan Havukosken koulun lähistöllä 14. huhtikuuta kello 20 jälkeen.

Tapaus sattui Tarhakuja 2:ssa, jonne kaksi 18-vuotiasta nuorta oli sovitusti mennyt tapamaan kolmatta henkilöä.

Tämä on oudon tuntuinen tapaus."

Rikosilmoituksen mukaan läheisestä metsiköstä oli yhtäkkiä rynninyt kolmikkoa kohti arviolta 20 tummaihoista nuorukaista, joiden ikähaitarin arvellaan ulottuvan "lapsenikäisistä" noin 20-vuotiaisiin.

–Kaksikon kimppuun oli käyty, heiltä oli viety omaisuutta ja pahoinpidelty. Ilmoitus hätäkeskukseen oli tehty kello 20.20 aikaan. Hyökännyt nuorisojoukko oli poistunut paikalta Koivukylän suuntaan, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Helenius Itä-Uudenmaan poliisilaitoksesta kertoo.

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä ainakin ryöstönä.

Uhrit saivat pieniä vammoja, eivätkä tarvinneet ambulanssia, mutta heitä kehotettiin tarkistuttamaan mahdolliset vammat lääkärillä.

–Tämä on oudontuntuinen tapaus. Kuulostaa huolestuttavalta, että tällaisia hyökkäyksiä tapahtuu noin suhteellisen varhaiseen kellonaikaan, ennen iltauutisia, Helenius jatkaa.

Mahdollisia vihjeitä tapaukseen liittyen voi soittaa poliisin numeroon0295413624.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut