Tiksin Dixin kakkosvaihe kohosi korkeuksiin – kuvat

Tikkurilan rautatieaseman kyljessä olevan toimisto- ja liikekeskus Dixin toinen vaihe on kuin vaivihkaa noussut korkeuksiin.

–Rakennus on harjakorkeudessa rakennuksen eteläpään osalta ja koko rakennus noin kahden viikon päästä, YIT:n liiketoimintaryhmän johtaja Timo Lehmus kertoo.

Rakentaminen on pääosin aikataulussa."

Harjannostajaiset on kuitenkin tarkoitus järjestää vasta syyskuun loppupuolella.

–Tällä hetkellä rakentaminen on pääosin aikataulussa ja kohde valmistuu noin vuoden päästä.

Laajennus käsittää noin 4000 neliötä liiketilaa ja 8000 neliötä toimistotilaa.

Liiketilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen Dixin eteläisen pääsisäänkäynnin yhteyteen ja toimistotiloista rakentuu kaksi erillistä toimistotornia liiketilojen yläpuolelle.

–Tiloista on vuokrattuna tällä hetkellä noin kolmannes, Lehmus jatkaa.

Tikkurilasta on kehittymässä moderni Vantaan keskus ja Dixin laajentuminen lisää entisestään alueen työpaikkoja ja palveluita.

Dixin ensimmäinen vaihe valmistui toimistovuokralaisten käyttöön loppuvuodesta 2014 ja kauppakeskusosa avattiin yleisölle tammikuussa 2015. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui myös koko keskusta palveleva pysäköintilaitos.

Tikkurilan houkuttelevuutta ja vetovoimaisuutta on lisännyt kehärata, jonka myötä Tikkurilasta tuli Suomen toiseksi vilkkain rautatieasema.

Tikkurilan kautta matkustaa vuosittain arvion mukaan jopa 15 miljoonaa ihmistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut