Jättimäinen yrityspuisto tulossa Kehä III:n varteen

Havainnekuva Grand Wingistä Jumbon ja Flamingon suunnalta katsottuna. L-Arkkitehdit

Jussi Vehkasalo

Lujatalo aikoo rakentaaKehä III:n varrelle Vantaalle uuden massivisenGrand Wing Business Park -yrityspuiston.

– Grand Wing Business Parkin rakentaminen alkaa näillä näkymin ensi vuoden alussa ja ensimmäinen vaihe valmistuu kesällä 2018, kertoo Lujatalonkiinteistökehityspäällikkö Jari Kalme.

Grand Wing on suunniteltu vastaamaan tavanomaisia yrityspuistoja kehittyneempään kysyntään. – Panostamme tilojen muuntojoustavuuteen ja monikäyttöisyyteen sekä käyttäjien kokemaan työskentely-ympäristöön, kuten esimerkiksiyhteistiloihinjaulkoterasseihin.

Rakennustontin omistaa Julius Tallberg -kiinteistöt, jonka kanssa Lujatalolla on sopimus hankkeen kehittämisestä. – Tontti valikoitui sijainnin perusteella Jumbon ja Flamingon viereen, siitä on myöshyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisilla. Kansainvälisille toimijoille Grand Wing sopii hyvin, koska lentokenttä on lähellä, kuten myös kehäradanAviapoliksen asema, Kalme jatkaa.

Rakennuskokonaisuus käsittää yhteensä 24600 kerrosneliömetrin verran tiloja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Kokonaisuuteen kuuluu yli 350 autopaikkaa sisältävä parkkitalo sekä lisäksi noin150 pihapaikkaa.

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.

Juttua muokattu 24.3.2016 kello 14.15 Jari Kalmelta saatujen lisätietojen pohjalta.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut