Kierrätyskeskus avaa Itäkeskuksen ja Porttipuiston myymälänsä – kahvipisteet ja ilmaistavaraosastot pysyvät silti kiinni

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avaa perjantaista 15. toukokuuta alkaen lisää myymälöitä. Koronatauon jälkeen ensimmäiset neljä myymälää avattiin viikko sitten.

Perjantaina avautuvat Helsingin Itäkeskuksen ja Vantaan Porttipuiston myymälät. Niiden lisäksi avoinna ovat myymälät Espoon Nihtisillassa ja Suomenojalla, Helsingin Kyläsaaressa ja Vantaan Koivukylässä.

Kierrätyskeskuksen myymälöistä ovat siten avoinna kaikki muut paitsi ostoskeskusten yhteydessä olevat pienmyymälät.

Myymälöiden ilmaistavaraosastot ja kahvipisteet ovat tartuntavaaran vuoksi kuitenkin edelleen kiinni.

Kierrätyskeskus tiedottaa, että asioinnin turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota. Kassoilla on muun muassa turvapleksit ja tavaran vastaanoton henkilöstöllä turvavisiirit. Siivousta ja hygieniaa on tehostettu eli ostoskärryt ja -korit puhdistetaan säännöllisin välein ja asiakkaiden käytössä on desinfiointiaineita.

Myymälöissä otetaan vastaan kaikkea muuta lahjoitustavaraa paitsi huonekaluja. Huonekalujen vastaanotto aloitetaan, kun tilaa niiden varastointiin vapautuu.

Myöskään noutopalvelu ei ole tällä hetkellä koronatilanteen vuoksi käytettävissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut