Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona perui Flow Festivalinkin – "Toivomme mahdollisimman monen säästävän lippunsa ensi vuodelle"

Flow Festival on peruttu tältä vuodelta, tapahtuma tiedottaa.

Tiedotteen mukaan järjestäjät ovat seuranneet tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen paranemista. Näin ei kuitenkaan ole käynyt.

– Valitettavasti olemme joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua, tiedotteessa sanotaan.

Nyt järjestäjät sanovat alkavansa suunnitella ensi vuoden festivaalia, joka järjestetään 13.–15. elokuuta Helsingin Suvilahdessa.

Flow Festivalia on järjestetty vuodesta 2004 lähtien.

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 Flow Festivalille.

– Toivomme mahdollisimman monen tukevan meitä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja säästävän lippunsa ensi vuodelle. Päivälipun tai kahden päivän lipun voi halutessaan päivittää toiseen päivään tai toiseen lipputyyppiin myöhemmin, kun kaikki lipputyypit ovat myynnissä, tiedotteessa sanotaan.

Ostetun lipun voi kuitenkin myös halutessaan palauttaa ja saada rahat takaisin. Ohjeet tulevat lippujen ostajille sähköpostitse. Tiedot päivitetään myös Flow Festivalin verkkosivuille lähipäivinä.