Puistoruoka jaetaan tänä kesänä Vantaalla piknik-pusseina – jakaminen alkaa 8. kesäkuuta viidessä eri paikassa

Tämä nuoli johdatti viime kesänä puistoruokailijat oikeaan paikkaan Havukoskella. Tänä kesänä ruoka jaetaan lapsille ja nuorille piknik-kasseina. Armi Suojanen
Marika Lumme

Marika Lumme

Vantaan kaupunki toteuttaa puistoruokailun tänä kesänä jakamalla piknik-pusseja.

Vantaan kaupunkikulttuurin apulaiskaupunginjohtaja Riikka Åstrandin mukaan kasseja tullaan jakamaan viidessä paikassa eri puolilla Vantaata. Piknik-pussit ovat tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Pusseja jaetaan joka arkipäivä 8. kesäkuuta alkaen 10. heinäkuuta asti.

Piknik-kasseja jaetaan Vihertien, Korson ja Nissaksen asukaspuistoissa. Lisäksi kasseja jaetaan Havukoskella Rautkallion puistossa ja Tikkurilassa Kirjastopuistossa.

Puistoruokailu toteutetaan kassien muodossa vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi, jotta järjestelyt ja jakaminen tapahtuvat mahdollisimman hygieenisesti.

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljasen mukaan puistoruokailuun on aiemmin varattu kaupungin budjetissa 50 000 euroa, ja sama summa on tarkoituksena käyttää edelleen, vaikka ruoka jaetaan eväskasseina.

Ruoka-apu on ollut Viljasen mukaan korona-ajan kysytyin palvelu. Hän sanoo tämän näkyvän esimerkiksi toimeentulotukihakemusten määrän lisääntymisessä. Viljasen mukaan useissa toimeentulotukihakemuksissa näkyy, että ihmisillä on nyt puute ruoasta. Puistoruokailulla ja muulla ruoka-avulla kaupunki haluaa vastata ihmisten tarpeeseen.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut