Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viisari värähti liiaksi alkometrissä ja nopeusmittarissa – 30. kortitta ajo päätyi Jumbon parkkikselle

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa valvoneensa liikennettä Kehä 3:lla Vantaalla Viinikkalan kohdalla 17. toukokuuta kello 21 jälkeen, kun partion ohitti henkilöauto reilua ylinopeutta. Auton nopeus oli tutkan mittauksen mukaan 140 km/h kohdassa, jossa on voimassa nopeusrajoitus 80 km/h. Partio lähti auton perään pysäyttääkseen sen sopivaan kohtaan. Auto jatkoi hetken Kehällä ohittaen useita kymmeniä autoja ylinopeutta ajaen.

Kaaharin auto pysäytettiin Jumbon parkkipaikalla, kuskiksi osoittautui vuonna 2001 syntynyt mies. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, kyseessä oli peräti 30. kerta, kun hän jäi kiinni kortitta ajosta vuoden sisällä. Miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä koe, joka ylitti rattijuopumuksen rajan. Poliisiasemalla tehdyn tarkkuusalkometrin kokeen tulos oli 0,52 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.