Iskelmä Myyrmäki -festivaali siirtyy vuodella eteenpäin – toimi näin, jos haluat palauttaa tai vaihtaa lippusi

Vapaalassa asuva muusikko Ville Pusa on yksi uuden festivaalin järjestäjistä. Myyrmäkeen musiikkia ja ruokakulttuuria tuova uusi festivaali siirtyy järjestettäväksi ensi vuonna. Arkisto/Päivi Tuovinen

Iskelmämusiikkia sekä ruoka- ja juomakulttuuria yhdistävä Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine -festivaali järjestetään Myyrmäen stadionille 4.–6. kesäkuuta 2021.

Alunperin tapahtuma piti järjestää tämän vuoden kesäkuussa.

Tapahtumajärjestäjät kertovat tiedotteessaan, että jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan. Jos puolestaan haluaa vaihtaa tai palauttaa jo ostetun lipun, tulee se tehdä siinä lippukaupassa, mistä lippu on ostettu, 15. heinäkuuta mennessä.

Lue myös: Myyrmäen jalkapallostadion muuttuu musiikkiareenaksi – Ensin kaksipäiväinen festivaali ja sitten brittitähden keikka

Festivaalin jälkeisenä päivänä Myyrmäessä oli tarkoitus kuulla James Bluntin keikka. Bluntin esiintyminen siirtyy niin ikään vuodella eteenpäin. Hän konsertoi Myyrmäen stadionilla 6. kesäkuuta 2021.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.