Vantaalta kiiri tieto todennäköisestä koronalle altistumisesta jo toisessa Korsossa sijaitsevassa koulussa – Ruusuvuoren yläkoulusta 70 kotikaranteeniin

Vierumäen koulun lisäksi tänään tiedotettiin todennäköisen koronalle altistumisen vuoksi asteteun kotikaranteeniin kymmeniä oppilaita sekä kaksi henkilökuntaan kuuluvaa myös Ruusuvuoren koulusta. Molemmat koulut sijaitsevat Korsossa. Timo Mustalampi

Vantaan kaupunki tiedotti tänään jo toisestakin koulusta, josta on oppilaita ja opettajia asetettu kotikaranteeniin todennäköisen koronavirusaltistuksen vuoksi.

Illansuussa tulleen tiedon mukaan Korson Ruusuvuoren yläkoulusta kotikaranteenissa on lukukauden loppuun asti 68 oppilasta ja kaksi henkilökuntaan kuuluvaa.

Todennäköisiä altistuneita ja karanteeniin asetettuja tiedotettiin aiemmin iltapäivällä olevan myös Korson Vierumäen alakoulussa. Kaikkiaan kotikaranteenissa kahdesta koulusta on nyt 90, heistä 4 on henkilökunnan jäseniä.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut