Vantaalla nyt myös päiväkodin lapsia ja henkilökuntaa karanteeniin: Touhula Korsossa 30 altistunut koronavirukselle

Korsossa sijaitsevassa Touhula päiväkodissa osa lapsista ja henkilökunnasta on asetettu karanteeniin koronavirukselle altistumisen vuoksi. Arkisto/Armi Suojanen
Marika Lumme

Marika Lumme

Vantaalla Korsossa sijaitsevassa Touhula päiväkodissa hoidossa olevalla lapsella on todettu koronatartunta. Touhula tiedotti asiasta perjantaina.

Touhula-päiväkodin tiedotteen mukaan päiväkodissa on altistunut 25 lasta ja viisi työntekijää. Tartunnan saanut on määrätty eristykseen ja altistuneet karanteeniin.

Touhula Korsossa on hoidossa kaikkiaan 48 lasta ja työntekijöitä päiväkodissa on 9. Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet tiistaina 19. toukokuuta.

– Olemme välittäneet vanhemmille Vantaan terveysviranomaisten ohjeet ja neuvoneet ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä terveydenhoitoon, jos koronalle tyypillisiä oireita ilmaantuu, Touhulan viestintäjohtaja Ossi Ahto kertoo tiedotteessa.

Touhula Korso ja Vantaan kaupunki sopivat yhdessä jatkotoimenpiteistä asiaan liittyen.

Altistuneiden perheille on soitettu.

Vantaan kaupunki tiedotti aiemmin tällä viikolla, että kahdesta korsolaisesta koulusta on asetettu oppilaita ja henkilökuntaa karanteeniin. Lue lisää aiheista:

Vantaalta kiiri tieto todennäköisestä koronalle altistumisesta jo toisessa Korsossa sijaitsevassa koulussa – Ruusuvuoren yläkoulusta 70 kotikaranteeniin

Osa Vierumäen koululaisista joutuu karanteeniin – syynä todennäköinen altistus koronavirukselle

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut