Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BRQ Vantaa Festival jää tältä kesältä väliin – Pienimuotoisia erilliskonsertteja kuitenkin luvassa syksyllä

Vanhaan musiikkiin keskittyvä BRQ Vantaa Festival on peruttu. Kansainvälisesti arvostettu tapahtuma olisi tuttuun tapaan kerännyt vanhasta periodisoittimin esitetystä musiikista kiinnostuneet Helsingin pitäjän kirkonkylään elokuussa.

BRQ Vantaa -yhdistys kertoo tiedotteessaan, että perumiseen päädyttiin, koska niin muusikkojen, yleisön kuin vapaaehtoisten ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus haluttiin asettaa etusijalle.

Myös taloudelliset riskit arvioitiin suuriksi ja festivaalin tulevaisuus haluttiin turvata.

Konsertteihin ei ehditty vielä avata lipunmyyntiä

Tapahtuman ohjelmisto aiotaan siirtää mahdollisimman ehjänä ensi vuoden elokuulle. Konsertteja kaipaamaan jääneille on kuitenkin luvassa jo tulevana syksyn joitakin pienimuotoisia erilliskonsertteja koronatilanteen sallimissa rajoissa.

Syksyllä pääsee kuulemaan muun muassa tämän vuoden tapahtumaan tehdyn kantaesityksen, Eero Hämeenniemen sävellyksiin ja sanoituksiin perustuvan Laura Maddalena -monodraaman Elina Mustosen esittämänä.Syksyn konserttien ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin www.brq.fi:ssä ja Facebookissa.