Vartijoiden Tikkurilan asemalla puhuttama mies huitaisi kohti ja pakeni – talttui kiinni otettaessa vasta pippurisumutteella

Vartijat käyttivät pippurisumutetta saadakseen huume-epäilyn vuoksi puhuttamansa miehen talttumaan. Lisäksi hänet oli laitettava käsirautoihin. Arkisto/Leila Pietikäinen

Vartijat ottivat käyttöön pippurisumutteen ja käsiraudat taltuttaakseen huumekauppaan liittyneen epäilyn vuoksi kiinni ottamansa miehen sen jälkeen, kun tämä oli lähtenyt kesken puhuttamisen karkuun.

Poliisin tiedotteen mukaan ennen pakoon lähtemistä mies oli huitaissut kohti toista vartijaa ja vastustellut fyysisesti kiinni otettaessa. Tapaus sattui torstai-iltana puoli kahdeksan aikaan Tikkurilan aseman alueella.

Poliisin tultua vartijoiden kutsumana paikalle miestä oltiin siirtämässä poliisiauton takatilaan, kun poliisit huomasivat hänen pudottavan pienen pakkauksen tarkoituksenaan päästä siitä eroon. Aine varmistui pikatesterillä huumeeksi.

Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Hän tunnusti molemmat teot ja sai tiedoksi sakkovaatimuksen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut