Liike Nyt perusti paikallisyhdistyksen Vantaalle ja tähtää kuntavaaleihin

Harry Harkimon perustama ja viime marraskuussa puolueeksi rekisteröity Liike Nyt sai viikon alussa paikallisyhdistyksen Vantaalle. Arkisto/Katja Juurikko

Liikemies ja kansanedustaja Harry Harkimon hiukan yli kaksi vuotta sitten perustama Liike Nyt on saanut Vantaalle paikallisyhdistyksen. Liike nyt Vantaa käynnisti virallisesti toimintansa maanantaina 8. kesäkuuta, jolloin sen puheenjohtajaksi valittiin Marita Knevel.

– Liike Nyt Vantaa haluaa uudistaa paikallista päätöksentekoa toteuttamalla uudenlaisen vuorovaikutusalustan, joka antaa vaikutusvaltaa niille joita päätökset koskevat, Knevel kertoo tuoreen yhdistyksen tiedotteessa.

Puolueeksi rekisteröitymistä alun alkaen vastustanut Harkimo muutti kantansa viime vuonna ja sai yhdistyksensä puoluerekisteriin marraskuussa. Siten myös ensi vuonna koittavissa kuntavaaleissa Vantaalla nähdään valtuustopaikoista kisaamassa uusi puolue. Liike Nyt Vantaa ilmoittaa aloittavansa ehdokasasettelun heti.

Paikallisyhdistyksen perustajajäseniä Knevelin lisäksi ovat Päivi Enden, Lauri Kosunen, Markus Paavola, Petri Seppälä, Eero Toivanen ja Liike Nytin varakansanedustaja Nina Nummela.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut