Peruskorjaukset käynnistyvät Koivuhaantiellä ja osalla Koivulehdontietä – kaikki uusiksi väylistä ja putkista valaistukseen asti

Näitä kylttejä näkyy Koivuhaantiellä ja Koivulehdontiellä ensi viikosta alkaen aina vuodenvaihteen tienoille asti. Arkisto/Tanja Kuisma

Koivuhaassa alkaa ensi viikolla Koivuhaantien ja Koivulehdontien peruskorjaus. Koivulehdontiestä peruskorjataan Koivuhaantien ja Koivupuistontien välinen osuus.

Vuodenvaihteen tienoille kestävin töin korjataan ajoradat, uusitaan valaistus sekä pääosa vesihuollon putkista ja rakennetaan uudet jalankulku- ja pyörätiet.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että Meiramipuistoon tulee myös uusi hulevesiviemäri ohjaamaan Koivuhaantien hulevedet Meiramiojaan. Lisäksi Koivuhaantielle rakennetaan raskaan liikenteen kadunvarsipysäköintipaikkoja.

Rakentamistyöt tehdään vaiheittain, jolloin osa työn alla olevasta kadusta suljetaan läpiajoliikenteeltä ja läpiajoliikenne ohjataan viereisten katujen kautta. Kulkeminen kiinteistöille on kuitenkin mahdollista koko rakentamistöiden ajan.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut