Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-Raudan varastopaloa tutkitaan tuhotyönä – Kaksi nuorta poikaa tallentui valvontakamerakuviin

Kahta nuorta poikaa epäillään Vantaanportin K-Raudan varastorakennuksen tuhopoltosta. Nuorten kuvat ovat tallentuneet valvontakameroiden kuviin.

Poliisi tiedotti asiasta maanantaina ja pyysi poikia ilmoittautumaan itse Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle tapahtumien selvittämiseksi.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tuhotyö.

Poliisille voi edelleen lähettää silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja tapaukseen liittyen sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 413 636.

Perjantain vastaisen yön tulipalo tuhosi K-Raudan puuvaraston.

Pelastuslaitos sai hälytyksen kahden jälkeen yöllä. Tulipalon sammuttamisessa oli mukana yli 20 yksikköä.

Palo levitti runsaasti savua ympäristöön. Sen johdosta alueelle annettiin yöllä vaaratiedote radion ja 112-sovelluksen kautta.

Poliisi ilmoitti jo perjantaina epäilevänsä, että kyseessä on tuhopoltto. Alueelta löydettiin murtojälkiä.

Kauppias Mikael Åstrand, kertoo rakennuksessa varastoidun muun muassa puutavaran ja eristeiden arvon olevan kymmeniä tuhansia euroja.

Palaneen rakennuksen omistaa Kesko.

Kauppias arvioi, että pihamyynti on toiminnassa jälleen ensi viikolla. Pelastuslaitos sai rajattua palon niin, ettei sisämyymälälle koitunut vahinkoa palossa.

Myymälän sisätilat ovat olleet normaalisti avoinna koko ajan.