HopLopit aukeavat, mutta pallomeret pysyvät suljettuina – Katso täältä ohjeet sisätilojen huvittelupaikoissa vierailuun

HopLopit aukeavat juhannuksen jälkeen, mutta pallomeret pysyvät toistaiseksi suljettuina. ESS 20170801: Renkomäkeen avautuvat liikekiinteistön pitäisi valmistua lokakuun loppuun mennessä. Arkistokuva. Janne Riikonen
Marjo Rämö

Marjo Rämö

Lapsiperheiden suosimat sisätilojen huvittelupaikat ovat avanneet oviaan kesäkuun aikana.

Asiakkaita otetaan rajoitettu määrä, mikä tarkoittaa useimmissa paikoissa ennalta varattua aikaa. Suoraan ovelta pääsee sisään, mikäli tilaa on.

Tiistaina (23.6.) ovensa avaavat HopLopin sisäleikkipuistoissa kolmen tunnin leikkiaika varataan etukäteen verkkosivujen kautta. Myös maksutta mukaan tulevien aikuisten pitää varata paikka itselleen.

HopLopeja on Vantaalla Vantaanportissa, Varistossa sekä Helsinki Outletin tiloissa Kuninkaalassa.

Toista viikkoa avoinna ollut Tammiston SuperPark suosittelee myös ostamaan 2- tai 4-tunnin liput etukäteen netin kautta.

Asiakkaiden määrää on rajoitettu puoleen puistojen maksimikapasiteetista.

– Rajoitamme yksittäisillä aktiviteeteillä lähekkäin liikkuvien määrää. Ohjaajamme vastaavat, että vaihtuvuutta tapahtuu alueiden sekä aktiviteettien välillä ja jokainen pääsee liikkumaan vuorollaan, sanoo puistonjohtaja Joonatan Hellman.

– Ohjeistamme asiakkaitamme myös yleisillä kuulutuksilla sekä lattiateippauksilla, joilla on merkattu jonotuspaikat ja -suunnat.

Päiväliput ja kausikortit ovat edelleen käytössä normaalisti, mikäli päiväkohtainen kävijämäärä sen mahdollistaa.

SuperParkissa toiminnassa ovat kaikki aktiviteetit.

– Desinfioimme kosketuspintoja sekä huolehdimme hygieniasta tehostetusti. Olemme lisänneet käsidesipisteitä ympäri puistoaluetta.

Tietyiltä aktiviteeteiltä löytyy puhdistusainetta ja kertakäyttöpyyhkeitä.

HopLopeissa on leikkivälineitä, joille ei pystytä tekemään erikoissiivouksia, kuten pallomeri ja palikat. Ne ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Leikkijöitä pyydetään huolehtimaan kosketuspintojen esimerkiksi sähköautojen ja pelien kosketuspintojen puhdistamisesta käytön jälkeen.

Jokainen puistoon tulija saa käsilleen tehosuihkeen.

– Otamme käyttöön Virus Stop -tehosuojan, joka antaa 120 minuutin suojan viruksia ja bakteereja vastaan. Se on tehokkaampi ja pitkävaikutteisempi kuin käsidesi, kertoo viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLopista.

Flamingo Spa avaa ovensa juhannusviikolla. Ensin aukeaa vain aikuisille tarkoitettu sauna- ja hoitolamaailma juhannuksen aatonaattona.

Seuraavana maanantaina (22.6.) aukeaa koko perheen vesipuisto.

Vesipuistoissa ja saunamaailmassa asiakasmääriä rajoitetaan siten, että päivä jakautuu kolmeen ajankohtaan, joihin myydään lippuja etukäteen verkkokaupassa. Verkosta voi varata ajan myös jo olemassa olevalle lipulle.

Paikan päältä lippuja myydään mikäli paikkoja on vapaana.

Jumbon huvittelupaikoista sisäleikkipuisto Naurusaari avautuu tiistaina 23. kesäkuuta.

Pienempiä ihmismääriä kerrallaan viihdyttävät Megazone, BowlCircuksen, Hohtogolf West Coast, Pikseli Arcade -virtuaalipuisto ja Prison Island -vankilaseikkailu ovat jo avoinna.

Finnkino ei ole toistaiseksi ilmoittanut, milloin se avaa Flamingon elokuvasalit.

Tammiston SuperParkin kerrotaan reilun viikon aukiolon jälkeen, että kävijöitä on ollut hieman vähemmän kuin aiempina kesinä vastaavana ajankohtana. Tämä tosin voi johtua aurinkoisista keleistä, sillä sää vaikuttaa aina sisäaktiviteettien suosioon.

Ohjeita sisäaktiviteetteihin

Tarkista kesän aukioloajat huvittelupaikan verkkosivuilta.

Varaa paikka tai osta pääsylippu etukäteen verkossa.

Useimmissa paikoissa voi käyttää kevään aikana umpeutuneita lahjakortteja tai sarjalippuja.

Älä lähde huvittelemaan, jos tunnet olosi edes lievästi sairaaksi.

Noudata huvittelupaikan ohjeistuksia hyvästä käsihygieniasta ja vältä kontakteja muiden paikalla olijoiden kanssa.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut