"Ei pidä tarttua rattiin päihteiden vaikutuksen alaisena" – Itä-Uudenmaan poliisi satsaa juhannusliikenteen valvontaan

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa valvovansa näkyvästi juhannusliikennettä 17.–21. kesäkuuta eri tieosuuksilla, myös alueen kesämökkipaikkakunnilla. Liikennemäärät poliisilaitoksen aluetta halkovilla pääväylillä kasvavat juhannuksena huomattavasti ja menoliikenne alkaa osittain jo 17. kesäkuuta.

– Jätetään liikenteessä turha kiire pois, otetaan ruuhkissa rennosti, säädetään ajonopeus muun liikenteen mukaiseksi ja pidetään turvavälit riittävinä, kehottaa Itä-Uudenmaan liikennepoliisisektorin johtaja, ylikomisario Timo Leppälä tiedotteessa.

Poliisi muistuttaa olemaan tarkkana omasta ajokunnosta myös paluumatkalla. Jos ei itse ole ajokunnossa, pitää lähtöä siirtää tai sopia kuljettajajärjestelyistä.

– Kenenkään ei pidä tarttua rattiin päihteiden vaikutuksen alaisena eikä istahtaa päihtyneen kuljettajan kyytiin, muistuttaa Leppälä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos pyrkii tiedottamaan juhannusliikenteen sujumisesta ja mahdollisista onnettomuuksista ajantasaisesti Uudenmaan poliisilaitoksen Twitter-tilin kautta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut