Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Heurekaan pääsee pian Museokortilla

Tiedekeskus Heurekaan pääsee heinäkuun alusta alkaen Museokortilla. Museokortilla pääsee kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin sekä päivittäin esitettäviin ohjelmiin kuten rottakoripallopeleihin ja tiedeteatteriesityksiin.

Heurekasta voi heinäkuun alusta alkaen myös ostaa Museokortin. Museokortin hinta on 69 euroa.

Heureka oli koronaepidemian takia suljettuna 10. kesäkuuta asti. Sinä aikana tiedekeskukseen rakennettiin kaksi uutta näyttelyä.

Superpuu-näyttely esittelee puun supervoimia, joiden ansiosta puusta voi esimerkiksi rakentaa jopa pilvenpiirtäjiä.

Heurekan tapahtumatorilla on kesän ajan esillä pienoisnäyttely Pellolta avaruuteen, jossa tarkastellaan, miltä vilja- ja maitotuotteiden matka lautaselle näyttää.

Planetaarion ohjelmistossa on uusi avaruusaiheinen animaatioelokuva Tähtien tuolla puolen. Lisäksi Heurekan ulkonäyttelyalueella Tiedepuisto Galileissa on uusia kohteita.

Heurekan päivittäistä kävijämäärää rajoitetaan edelleen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Sisäänpääsyn tiettynä päivänä voi varmistaa lunastamalla ennakkolipun verkosta. Myös Museokorttilaiset voivat lunastaa maksuttoman lipun ennakkoon verkkolippukaupasta.

Heureka on avoinna kesäkuun loppuun asti joka päivä kello 10–17. Kesäsesonkina 1. heinäkuuta – 16. elokuuta Heureka on avoinna joka päivä klo 10–18.