Heurekaan pääsee pian Museokortilla

Tiedekeskus Heurekaan pääsee heinäkuun alusta alkaen Museokortilla. Museokortilla pääsee kaikkiin Heurekan näyttelyihin, planetaarioelokuviin sekä päivittäin esitettäviin ohjelmiin kuten rottakoripallopeleihin ja tiedeteatteriesityksiin.

Heurekasta voi heinäkuun alusta alkaen myös ostaa Museokortin. Museokortin hinta on 69 euroa.

Heureka oli koronaepidemian takia suljettuna 10. kesäkuuta asti. Sinä aikana tiedekeskukseen rakennettiin kaksi uutta näyttelyä.

Superpuu-näyttely esittelee puun supervoimia, joiden ansiosta puusta voi esimerkiksi rakentaa jopa pilvenpiirtäjiä.

Heurekan tapahtumatorilla on kesän ajan esillä pienoisnäyttely Pellolta avaruuteen, jossa tarkastellaan, miltä vilja- ja maitotuotteiden matka lautaselle näyttää.

Planetaarion ohjelmistossa on uusi avaruusaiheinen animaatioelokuva Tähtien tuolla puolen. Lisäksi Heurekan ulkonäyttelyalueella Tiedepuisto Galileissa on uusia kohteita.

Heurekan päivittäistä kävijämäärää rajoitetaan edelleen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Sisäänpääsyn tiettynä päivänä voi varmistaa lunastamalla ennakkolipun verkosta. Myös Museokorttilaiset voivat lunastaa maksuttoman lipun ennakkoon verkkolippukaupasta.

Heureka on avoinna kesäkuun loppuun asti joka päivä kello 10–17. Kesäsesonkina 1. heinäkuuta – 16. elokuuta Heureka on avoinna joka päivä klo 10–18.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut