Koivutori pannaan uuteen uskoon – Aukiolle on tulossa taidetta ja lisää valoa

Mitä uutta sinä kaipaisit Koivutorille? Oman mielipiteensä saa nyt kertoa nettikyselyssä. Arkisto/Armi Suojanen

Tiina Örn

Kaupunki aikoo kehittää Koivukylän juna-aseman lähellä sijaitsevasta Koivutorista aiempaa viihtyisämmän paikan.

Suunnitelmissa on uudistaa Koivutoria tuomalla aukiolle taidetta ja lisäämällä valaistusta. Myös torille vievät portaat ja torin laatoitus kunnostetaan.

Koivutorin kunnostustyöt aloitetaan suunnittelun valmistuttua loppuvuodesta 2020 tai alkuvuodesta 2021. Uudistustyöt valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä.

Kaupunki kerää parhaillaan asukkailta nettikyselyllä mielipiteitä siitä, miten Koivutoria tulisi kehittää. Kaupungin verkkosivuilta löytyvässä kyselyssä voi kertoa, minkälaista tekemistä, valaistusta ja muita viihtyisyyttä lisääviä elementtejä torille toivoisi.

Nettikysely on auki elokuun loppuun saakka. saakka. Koivutorin kehittämiseen pääsee osallistumaan myös paikan päällä Koivutorilla keskiviikkona 26. elokuuta kello 14–18. Tuolloin paikalla on Koivutorin kehittämistä suunnittelevia kaupungin asiantuntijoita ja hankkeessa mukana oleva taiteilija ja valaistussuunnittelija.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut