Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lomalennot etelän kohteisiin käynnistyvät vauhdilla – "Kreikan matkoista elokuussa myyty jo 80 prosenttia"

Aurinkomatkat järjestää lomamatkoja jälleen elokuun alusta alkaen Kreikkaan ja Kroatiaan. Syyskuun puolesta välistä lähtien järjestetään matkoja myös Madeiralle.

Päätökset Espanjan ja Turkin kohteiden osalta tehdään lähiviikkoina, Aurinkomatkat tiedottaa. Aiemmin se kertoi peruvansa kesän matkat heinäkuun loppuun asti koronavirustilanteen takia.

– Elokuun Kreikan matkoista on myyty jo lähes 80 prosenttia. Olemme myös valmiita lisäämään kapasiteettia kysynnän mukaan, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa tiedotteessa.

Finnair-konserniin kuuluvan Aurinkomatkojen kaikki lomamatkat lennetään Finnairin suorin lennoin. Lentokoneissa matkustajien on käytettävä kasvosuojia.

Toinen suuri matkanjärjestäjä Tui tiedottaa verkkosivuillaan edelleen peruttujen matkojen rahanpalautuksista sekä matkojen peruutus- ja muutosoikeuksista. Loppukesän mahdollisista matkoista sivuilla ei ole tietoa, mutta syksyn ja talven matkoja Tui kyllä mainostaa.

Tjäreborg kauppaa matkoja 24. heinäkuuta lähtien, kohteina ovat muun muassa Kos, Korfu ja Larnaka.

Matkavekan sivuilla puolestaan voi varata reissun Espanjan Malagaan jo 2. heinäkuuta lähtien.