Poliisia paenneen nuoren rattijuopon auto pyöri karkumatkalla kahdesti ympäri Pakkalassa ja Ylästössä

Kuvituskuva. Arkisto

Parikymppinen rattijuoppo pakeni poliisia Kehä III:lla, Pakkalassa ja Ylästössä torstain ja perjantain välisenä yönä noin kello yhden aikaan.

Hurjia tilanteita sisältänyt tapahtumaketju sai alkunsa Kehä III:lla, kun poliisiauton ohittaneen henkilöauton nopeus kiinnitti poliisien huomion ja partio päätti pysäyttää auton.

Tämän huomattuaan henkilöauton kuljettaja lähti poliisia pakoon. Takaa-ajo jatkui kehätieltä Pakkalaan ja mukaan liittyi useita poliisipartioita.

Pakkalan rampilla ajoneuvon kuljettaja menetti ensimmäisen kerran ajokkinsa hallinnan ja auto pyörähti noin 360 astetta ympäri. Tämän jälkeen auto jatkoi matkaansa Pakkalantietä etelään huomattavalla ylinopeudella.

Kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan toistamiseen Ylästössä Tulkintien ja Ansatien risteyksessä. Auto pyörähti jälleen ympäri ja päätyi lopulta ajokaistalle poikittain. Auton pysähdyttyä kuljettaja yritti vielä paeta poliisia juoksemalla.

Mies kuitenkin saatiin nopeasti kiinni ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat.

Törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillyllä parikymppisellä miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lupapäällikkö: Tiivistäminen on alueiden uudistamista – "Pitäisikö tiivistämisen sijaan rakentaa kaatamalla metsää?"
 2. Pientalon tontille rakennetaan kolme kerrostaloa Hiekkaharjussa – "Tienoon tarina on vasta alussa"
 3. Filmipuisto-nimi muistuttaa Veromiehen teollisesta menneisyydestä – Flamingon viereen voi tulla asuntoja jopa 1 200 asukaalle
 4. Mielipide: Vesijuoksijoiden ryhmäytyminen on herättänyt närkästystä – iäkkäille ihmiskontaktit ovat yhtä elintärkeitä kuin happi
 5. Tikkurilan aseman lähelle avataan uusi joogastudio
 6. Oma raha: Juha Hyötyläinen, 54, on kerännyt arvokkaan 38 000 rahan kokoelman – Suomen sisällissodan aikaiset tilapäisrahat ovat hänen ylpeydenaiheensa: "Niissä olen varmaan suurin mahdollinen asiantuntija"
 7. Triathlon-kisa aiheuttaa muutoksia liikenteelle Kuusijärven alueella – Ensi viikonlopun kisaan ilmoittautunut yli tuhat osallistujaa
 8. Näytteiden määrän kasvu yllätti Husin – lisää väkeä rekrytoidaan kymmenen hengen viikkovauhtia
 9. Messukeskus tarjoaa kaikille messuvieraille ilmaiset maskit
 10. Lapset pelästyivät heitä luvatta kuvannutta miestä Rekolassa – väitti kuvaavansa Vantaan Sanomiin
 11. Mielipide: Roskaaminen ja julkisella paikalla pissaaminen eivät kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan – monissa maissa huonoa käytöstä suitsitaan sakoin
 12. Etätyö jopa paransi työhyvinvointia koronakeväänä – työn imu kasvoi etenkin pienten lasten vanhemmilla
 13. Holtittomasti kaahannut huumekuski törmäili pakettiautolla kymmeniin autoihin Kehä I:llä
 14. Hänninen 12.8.
 15. Yhä useampi pelkää suurpetoja – Tuore kysely: Suomen luonnossa pelottavat eniten karhu ja punkki

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.