Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisia paenneen nuoren rattijuopon auto pyöri karkumatkalla kahdesti ympäri Pakkalassa ja Ylästössä

Parikymppinen rattijuoppo pakeni poliisia Kehä III:lla, Pakkalassa ja Ylästössä torstain ja perjantain välisenä yönä noin kello yhden aikaan.

Hurjia tilanteita sisältänyt tapahtumaketju sai alkunsa Kehä III:lla, kun poliisiauton ohittaneen henkilöauton nopeus kiinnitti poliisien huomion ja partio päätti pysäyttää auton.

Tämän huomattuaan henkilöauton kuljettaja lähti poliisia pakoon. Takaa-ajo jatkui kehätieltä Pakkalaan ja mukaan liittyi useita poliisipartioita.

Pakkalan rampilla ajoneuvon kuljettaja menetti ensimmäisen kerran ajokkinsa hallinnan ja auto pyörähti noin 360 astetta ympäri. Tämän jälkeen auto jatkoi matkaansa Pakkalantietä etelään huomattavalla ylinopeudella.

Kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan toistamiseen Ylästössä Tulkintien ja Ansatien risteyksessä. Auto pyörähti jälleen ympäri ja päätyi lopulta ajokaistalle poikittain. Auton pysähdyttyä kuljettaja yritti vielä paeta poliisia juoksemalla.

Mies kuitenkin saatiin nopeasti kiinni ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat.

Törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillyllä parikymppisellä miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta.