Keski-ikäinen mies varasti espoolaispanimon olutlastin – Johtaja MTV:lle: "Pakettiauto tuli minua vastaan ja väänsin auton poikittain tielle sen eteen"

Espoolaispanimo Fat Lizardin täynnä olutta ollut pakettiauto varastettiin torstaina.

– Ravintola Fat Lizardin logolla varustettu Citroën Jumper -pakettiauto anastettiin torstaina 16.7. klo 13:30 panimomme edestä Otaniemestä, ja auto täynnä bisseä. Sättänä!, panimon Facebook-sivuilla kerrottiin torstaina iltapäivällä.

Fat Lizard kertoi myöhemmin torstaina Facebook-sivuillaan, että pakettiauto ja sen lastina olleet oluet saatiin kuitenkin takaisin samana iltapäivänä.

– Tekijä on poliisin hallussa ja suurin osa lastista ok. Kiitos kaikille tsempistä ja avusta!, yhtiön Facebook-sivuilla kerrottiin.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen MTV:n mukaan sosiaalinen media auttoi pakettiautojahdissa. Panimon hallituksen puheenjohtaja Tuomas Koskipää oli havaintojen perusteella lähtenyt itse ajelemaan ja etsimään varastettua pakettiautoa.

– Olimme saaneet havaintoja autosta, niin menin kiusallani paikalle katsomaan, että tulisiko se vastaan. Pakettiauto tuli minua vastaan ja väänsin auton poikittain tielle sen eteen. Poliisit olivat auton perässä, ja he ottivat rosvon kiinni, Koskipää kertoi MTV:lle.

Ilta-Sanomille Koskipää kertoi auton vieneen miehen olleen keski-ikäinen ja tuoneen autoon ns. omat eväät.

– Hytistä löytyi salmiakkikossua ja lonkeroa. Hänellä oli takakontissa yli 7 000 euron edestä kaljaa, mutta oli asiasta ilmeisesti autuaan tietämätön, Koskipää kertoi Ilta-Sanomille.

Koskipää arveli IS:lle miehen olleen kiinniottohetkellä ”ainakin aivan taivaan kännissä”.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut