Vantaalla on jo paljon tekemistä: näyttelyitä, luontoretkiä, minigolfia ja elävää musiikkiakin kuulee

Ratagolfia voi pelata koko perhe. Arkisto/Armi Suojanen

Tiukimmat koronarajoitukset ovat ohitse ja Vantaallakin on alkanut tapahtua. Kokosimme muutamia tärppejä, joista voi löytyä mukavia elämyksiä.

Koko kaupungin ylpeydet tiedekeskus Heureka ja Suomen Ilmailumuseo ovat avoinna. Ne molemmat ovat Museokortti-kohteita, kun Heurekakin liittyi joukkoon heinäkuun alussa.

Vantaalla järjestetään opastettuja luontoretkiä pitkälle syksyyn asti. Sunnuntaina 26. heinäkuuta lähdetään Lähimetsävaellukselle Hämevaaraan. Retkille pitää ilmoittautua etukäteen. Lisätiedot retkistä ja linkki ilmoittautumiseen löytyvät täältä.

Taidettakin näkee taas muualla kuin verkossa. Tikkurilan galleria K:ssa jatkuu Naamataulukirjasto-näyttely 2. elokuuta saakka. Esillä on henkilö-, muoto-, laatu- ja omakuvia 22 taiteilijalta.

Myyrmäen taidemuseo Artsissa pohditaan kuvanvapautta 15. elokuuta saakka. Esillä on myös osa kuuluisaa Hävetkää!-graffitia.

Itä-Hakkilassa Helsinki Pavin tanssikausi alkaa avajaisilla vasta 2. elokuuta, mutta Shamrockissa Viertolassa kuullaan jo live-esiintyjiä, kuten Frederikiä 24. heinäkuuta.

Jos tykkää kirpputoreista, niin Tikkurilantorin kirppikselle voi tulla myymään ja ostamaan sunnuntaisin kello 10–17. Myyntipaikka ei maksa mitään, mutta pöytä tai vaikkapa viltti tavaroiden alle pitää tuoda itse.

Minigolf on rentoa ulkoilua ja sitä voi pelata vaikkapa Pähkinärinteessä lähellä Lammaslampea sijaitsevalla radalla.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut