Jos opiskelupaikka jäi saamatta, hae Laurean polkuopintoihin – tarjolla 300 paikkaa ja mahdollisuus tutkinto-opiskelijaksi

Ammattikorkeakoulu Laurea toimii kuudella kampuksella Uudellamaalla. Yksi niistä on Vantaalla Tikkurilassa. Arkisto/Päivi Tuovinen

Ammattikorkeakoulu Laurea on ollut viime vuosina yksi maan suosituimpia korkeakouluja. Tänä keväänä Laureaan tuli yli 23 000 hakemusta ja opiskelupaikan sai noin 900 opiskelijaa.

Moni jäi ilman opiskelupaikkaa, mutta peliä ei ole vielä menetetty.

Polkuopinnot voivat olla tie suosittuihin amk-koulutuksiin, vaikka opiskelupaikkaa ei olisikaan saanut kevään yhteishaussa. Laurealla on nyt tarjolla ennätysmäärä polkuopiskelupaikkoja. Niitä on varattu syksyllä alkaviin koulutuksissa yhteensä 300. Hakuaika on 3. – 4. elokuuta.

Polkuopintojen opiskelijavalinnat tehdään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan ja siinä huomioidaan valintahaastattelun tulos. Haastattelussa arvioidaan motivaatiota ja sitoutumista opiskeluun koko opiskeluvuoden ajaksi, oppimisvalmiuksia sekä alalle soveltuvuutta.

Polkuopinnot ovat avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joissa opiskelija suorittaa opintoja samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Kun polkuopiskelija on suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot (60 opintopistettä), hän voi hakea Laurean tutkinto-opiskelijaksi erillishaun kautta.

Polkuopinnoissa suoritetut opintopisteet luetaan hyväksi tutkintoon.

Polkuopintopaikkoja on Laureassa tänä syksynä kymmenessä eri koulutuksessa, kuten sosionomikoulutuksessa 105, liiketalouden koulutuksessa 70 ja sairaanhoitajakoulutuksessa 40.

Opiskella voi päiväopiskelijana, joustavammin monimuoto-opiskeluna tai kokonaan verkossa.

Laurea toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella.

Laurea-yhteisöön kuuluu noin 6 500 amk-opiskelijaa, noin 900 yamk-opiskelijaa, 550 henkilökunnan jäsentä ja yli 28 000 Laureasta valmistunutta alumnia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut