Talsa: Robert's Coffee -kahvilaketjustaan tunnettu Robert Paulig on kuollut

Pauligin kahvisukuun kuulunut yrittäjä Robert Paulig on kuollut. Robert’s Coffeen perustajana tunnettu Paulig kuoli aamuyöllä 22. heinäkuuta 73-vuotiaana rauhallisesti nukkuessaan, kertoo Taloussanomat. Lähipiirin mukaan sairauksista kärsineen Robert Pauligin sydän ei enää kestänyt kaikkia eri lääkityksiä.

Robert Paulig perusti Robert’s Coffeen 1990-luvun vaihteessa. Yhtiöllä on sanojensa mukaan yli 100 kahvilaa Suomessa ja maailmalla. Se mainosti itseään myös 2010-luvun alussa Pohjoismaiden suurimpana kahvilaketjuna. Lisäksi Robert Paulig omisti aiemmin Robert Paulig -paahtimon ja sen tuotemerkit, kunnes sukuyhtiö Paulig osti ne, kerrotaan uutisessa.

Robert Paulig syntyi Katajanokalla maaliskuussa vuonna 1947. Hänen isänsä oli kahviyrittäjä Henrik Paulig ja perheyhtiön myötä Robert Pauligille oli jo alusta asti selvää keskittyä kahvialalle. Koulutukseltaan hän oli diplomi-ekonomi Hankenista.

Uusimaa-lehti kertoi vuonna 2014, että Robert Paulig perusti pienkahvipaahtimon Helsingin Katajanokalle 1987. Vuonna 2014 paahtimo toimi Porvoon Tolkkisissa, jonne se oli muuttanut uusiin tiloihin vuonna 2011.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut