Vantaan uusi elokuvatapahtuma ulottuu myös Kivistöön – Saturday Night Fever näytetään elokuun hämärässä Kenraalinpuistossa

Vantaalla on pimenevinä elokuun iltoina mahdollisuus viettää tunnelmallista elokuvailtaa ulkona, kun Vantaan kaupunki ja Pop Up Kino Helsinki järjestävät neljä musaleffayötä eri puolilla kaupunkia.

Lue myös: Koronan kuivaamaa konserttitarjontaa korvataan Vantaalla ulkoilmaelokuvilla – Rolling Stones valaisee kankaan musiikkileffoista ensimmäisenä

Elokuvatapahtuma starttaa 11. elokuuta Tikkurilan Kirjastopuistosta, jossa valkokankaalta voi nauttia Martin Scorsesen elokuvasta Shine a Light. Elokuva kertoo The Rolling Stones -yhtyeestä ja se on tehty vuonna 2006 järjestetyn konsertin pohjalta.

Perjantaina 21. elokuuta Kivistön Kenraalinpuistossa näytetään John Badhamin vuonna 1977 ohjaama S aturday Night Fever -elokuva, jota tähdittää John Travolta.

Lauantaina 22. elokuuta Martinlaaksossa Jokiuoman puistossa on luvassa Blues Brothers -elokuva.

Backaksen kartanolla nähdään 26. elokuuta kello 17 Risto Räppääjä ja auringon laskettua Yesterday-elokuva.

Vantaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että katsoja otetaan paikalle tapahtumiin saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa riittää. Elokuvat alkavat noin kello 21.30 ja tapahtumat järjestetään säävarauksella. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut