Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauklahden kuolonkolari: Henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle, kuljettaja kuoli

Kauklahdessa Kehä III:lla torstai-aamuna tapahtunut onnettomuus syntyi, kun lännen suuntaan ajanut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja osui idän suuntaan ajaneeseen pakettiautoon.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi saamiinsa vammoihin. Pakettiauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotteessa.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle molemmat kuljettajat olivat edelleen puristuksissa autojen sisällä.

Pelastajat irrottivat kuljettajat, antoivat ensihoitoa ja estivät autojen syttymisen. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen ja sopimuspalokuntien yksiköitä, poliisin partioita sekä Finnhems-lääkärihelikopteri.

Onnettomuus tapahtui Kauklahdenväylän kohdilla noin kello 6.30. Liikenne Kehä III:lla oli poikki noin kahden ja puolen tunnin ajan.

Tutkinnanjohtaja Aapo Isoaho Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että tienpinta oli tapahtumapaikalla paljas ja kuiva.

– Tieliikenneolosuhteissa ei ole tiedossa asioita, jotka tätä onnettomuutta selittäisi, Isoaho sanoo.

– Päihteiden osuutta ei ole voitu sulkea pois.

Esitutkinta jatkuu onnettomuuden osapuolen ja silminnäkijöiden kuulemisilla. Onnettomuudessa loukkaantunutta autoilijaa ei ole vielä pystytty kuulemaan.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Juttua päivitetty kello 10.20. Juttuun lisätty poliisin kommentit tieliikenneolosuhteista ja esitutkinnan jatkumisesta.